Thursday, 25 April, 2024

ΝΔ για υπουργοποίηση Θεοχαρόπουλου: «Live your myth in Syriza»

Με απόφαση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, νέος υπουργός Τουρισμού αναλαμβάνει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
Η Έλενα Κουντουρά ως γνωστόν, υπέβαλε την παραίτησή της από τη θέση της υπουργού Τουρισμού στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να αφοσιωθεί – όπως αναφέρει στην επιστολή παραίτησής της- «στο νέο μεγάλο αγώνα για το μέλλον της χώρας στην Ευρώπη, ως υποψήφια ευρωβουλευτής».
Στην επιστολή ευχαριστεί θερμά τον πρωθυπουργό «για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Στην κοινή μας πορεία από τον Ιανουάριο του 2015 η κυβέρνησή μας έβγαλε την Ελλάδα από την κρίση, και ο τουρισμός είχε καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου αυτού και στην εθνική προσπάθεια για την ανάπτυξη».
ΝΔ για υπουργοποίηση Θεοχαρόπουλου: «Live your myth in Syriza»
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ διαδέχεται την Έλενα Κουντουρά, η οποία υπέβαλε την παραίτησή της στον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου να αφοσιωθεί στον προεκλογικό της αγώνα ως υποψήφια ευρωβουλευτής.
«Σύσσωμη η ελληνική κοινωνία και ο απόδημος ελληνισμός που αγωνιούσαν τους τελευταίους μήνες για την τύχη του Θανάση του Θεοχαρόπουλου σήμερα νιώθουν επιτέλους ανακουφισμένοι», αναφέρει η Πειραιώς.
«Του προτείνουμε να υιοθετήσει ως νέο σλόγκαν στο υπουργείο Τουρισμού που αναλαμβάνει το “live your myth in Syriza”», τονίζει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου