Friday, 19 April, 2024

Λαφαζάνης: «Τσίπρας- Καμμένος εξαπάτησαν επί 4 χρόνια τους πολίτες»

Την παραίτηση του Πάνου Καμμένου και την κοινή πορεία ΑΝΕΛ- ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 4 χρόνια σχολίασε σε γραπτή του δήλωση ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
«Τσίπρας και Καμμένος, αφού από κοινού εξαπάτησαν επί τέσσερα χρόνια τους πολίτες, πρόδωσαν το μεγαλειώδες ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα, ψήφισαν το καταστροφικό τρίτο μνημόνιο, ξεπούλησαν τον εθνικό μας πλούτο, παρέδωσαν τη χώρα ως προτεκτοράτο στην αμερικανο-γερμανοκρατία και διευκόλυναν ο ένας τον άλλον να υπογραφεί η Συμφωνία των Πρεσπών και να εγκριθεί ως πραξικοπηματικό τετελεσμένο από την ΠΓΔΜ, συναποφάσισαν να παίξουν το τελευταίο τους κοινό θέατρο με το σημερινό στημένο διαζύγιό τους, μόνο και μόνο, μήπως την ύστατη στιγμή μπορέσουν, ματαίως, να διασωθούν όπως-όπως στις επόμενες εκλογές» τονίζει σε γραπτή του δήλωση ο γραμματέας της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
«Ο μόνος που ανησυχεί μήπως από το κακόγουστο θέατρο Τσίπρα – Καμμένου προκύψει παρ’ ελπίδα “ατύχημα” και δεν κυρωθούν οι Πρέσπες από την παρούσα Βουλή, είναι ο Κυρ. Μητσοτάκης, ο οποίος το μόνο που τρέμει είναι να μην του μείνει αμανάτι και κληρονομιά από το στημένο διαζύγιο Τσίπρα – Καμμένου η Συμφωνία των Πρεσπών» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο κ. Λαφαζάνης.
«Αυτήν την ώρα η κυβέρνηση Τσίπρα δεν χρειάζεται καμία ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, η οποία εμπιστοσύνη δεν υπάρχει μέσα στον λαό, ενώ ο τόπος πρέπει να αποφύγει μια απολύτως αθέμιτη επικύρωση από τη Βουλή της Νατοϊκής και ασύμφορης Συμφωνίας των Πρεσπών. Αυτό που χρειάζεται επειγόντως η χώρα μας είναι να φύγει αμέσως η κυβέρνηση» σημειώνει ο γραμματέας της ΛΑΕ και ζητεί την άμεση προσφυγή στις κάλπες.
iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου