Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ικανοποιημένος από την ανανέωση στο κόμμα ο Κ. Μητσοτάκης – 1.500 άτομα στις διαδικασίες αξιολόγησης του Μητρώου 

Μήνυµα κατά της αποχής από τα κοινά, σε µια εποχή πολιτικής απαξίωσης, κόπωσης από τα Μνηµόνια και παραίτησης από την ελπίδα

θεωρεί ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης την ανταπόκριση 1.500 πολιτών µέχρι τώρα στις διαδικασίες αξιολόγησης που έχει ξεκινήσει η Ν.∆. προκειµένου να συγκροτήσει το Μητρώο Νέων Πολιτικών Στελεχών.
«Η Ιστορία γράφεται µόνο από αυτούς που συµµετέχουν και όχι από αυτούς που απέχουν», τόνισε ο πρόεδρος της Ν.∆., Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνάντηση γνωριµίας που είχε πρόσφατα µε τα 35 νέα στελέχη της τελευταίας «φουρνιάς».
Την κεντρική ευθύνη της όλης διαδικασίας έχει η σύµβουλός του σε θέµατα στρατηγικής ανθρωπίνου δυναµικού, Ρεβέκκα Πιτσίκα. Πολλά από αυτά τα στελέχη θα αξιοποιηθούν στην παραγωγή έργου στο κόµµα και στον κυβερνητικό µηχανισµό, εάν η Ν.∆. κερδίσει τις επόµενες εκλογές, κάποια θα διεκδικήσουν µια θέση στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια, ενώ στόχος του αρχηγού της αξιωµατικής αντιπολίτευσης είναι «η ουσιαστική ώσµωση µεταξύ παλιών και καταξιωµένων στελεχών από τη µία και νέων ανθρώπων από την άλλη».
Σηµειώνεται πως οι ηλικίες των νέων αυτών στελεχών ξεκινούν από τα 29, ενώ έντονο είναι το «άρωµα γυναίκας».
Οι περισσότεροι έχουν σπουδάσει στο εξωτερικό, είναι κάτοχοι διδακτορικού, γνωρίζουν ξένες γλώσσες, σπουδές στο εξωτερικό και έχουν αναλάβει διευθυντικές και άλλες θέσεις ευθύνης στον ιδιωτικό τομέα και σε επιχειρήσεις.
thecaller.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου