Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Η Χρυσή Αυγή απαντά στο Μαξίμου: Παρακρατικοί κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν τα επεισόδια!

Η Χρυσή Αυγή απαντά στο Μαξίμου: παρακρατικοί κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν τα επεισόδια!
Το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ με οργανωμένο σχέδιο και με τους γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους του, που δεν συλλαμβάνονται ποτέ, έπνιξε στα χημικά την πλατεία Συντάγματος και αμαύρωσε το συλλαλητήριο αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων για την Μακεδονία μας.
Το Μαξίμου προσπαθεί ψευδώς να εμπλέξει στα επεισόδια την Χρυσή Αυγή, συκοφαντώντας για πολλοστή φορά το Κίνημά μας.
Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει τους συκοφάντες και καταγγέλλει το παρακράτος, που για μια ακόμη φορά προσπάθησε να διαλύσει μια μεγάλη σε όγκο συγκέντρωση Ελλήνων Πατριωτών.
Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή
ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Δυστυχώς, για άλλη μία φορά, τον τόνο στο συλλαλητήριο έδωσαν ακραία στοιχεία και μέλη της Χρυσής Αυγής που στη προσπάθειά τους να εισβάλουν στη Βουλή με κουκούλες, πέτρες, ξύλα και ρόπαλα, επιτέθηκαν κατά αστυνομικών, στέλνοντας δεκάδες τραυματίες σε νοσοκομεία.
Στη δημοκρατία μας η ελεύθερη έκφραση των πολιτών αποτελεί αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα. Ακόμη και αυτών που επιθυμούν να την καταλύσουν, γιατί όπως λένε, πιστεύουν ότι «η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία».
Την ίδια στιγμή, όμως, αποτελεί καθήκον και υποχρέωση, όσων πιστεύουμε και υπηρετούμε τη δημοκρατία, να μην τους το επιτρέψουμε.
Να τους απομονώσουμε και να τους καταδικάσουμε απερίφραστα.
Η Ένωση Κεντρώων για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο και τη ρίψη χημικών
«Αντί η Αστυνομία να συλλάβει τους ολιγάριθμους κουκουλοφόρους αλήτες που θέλησαν να διαταράξουν την τάξη στο συλλαλητήριο, έριξε χημικά στους φιλήσυχους πολίτες του συλλαλητηρίου», αναφέρει η Ένωση Κεντρώων για τα επεισόδια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.
«Είναι και αυτό δείγμα γραφής, το πώς αντιμετωπίζει την λαοθάλασσα ο τρομαγμένος πρωθυπουργός.
Η Ένωση Κεντρώων καλεί τον κ. Τσίπρα να έρθει αύριο στην Βουλή να δώσει εξηγήσεις για τα κατορθώματα των υπουργών του και της Αστυνομίας».
Καμμένος σε Τσίπρα: Αυτοί που πηγαίνουν στα συλλαλητήρια σε έκαναν πρωθυπουργό
Ένα μήνυμα όλο νόημα ανέβασε στο Twitter ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.
Αφορμή αποτέλεσε η ανακοίνωση του Μαξίμου ότι πίσω τα επεισόδια στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία κρύβονται ακροδεξιοί και χρυσαυγίτες.
Ο Πάνος Καμμένος ανέβασε στο Twitter μία φωτογραφία με τον πρωθυπουργό και τον παρακάτω διάλογο:
Τσίπρας: Ακραίοι πηγαίνουν στα συλλαλητήρια
Καμμένος: Αυτοί που σε έκαναν πρωθυπουργό…
ΝΔ για τα επεισόδια στο Σύνταγμα: Να παραιτηθούν Γεροβασίλη και Παπακώστα
Για επίδειξη αυταρχισμού της κυβέρνησης στα επεισόδια που σημειώθηκαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
«Η κυβέρνηση-κουρελού του κ. Τσίπρα έδειξε σήμερα το πιο σκοτεινό και αυταρχικό της πρόσωπο», τονίζεται στην ανακοίνωση.
Η ΝΔ σημειώνει πως «χωρίς καμία σοβαρή αφορμή, έριξαν μεγάλες ποσότητες χημικών για να διαλύσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν από όλη την Ελλάδα για να διαδηλώσουν ειρηνικά εναντίον της επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών».
«Οι κ. Γεροβασίλη και Παπακώστα πρέπει να ντρέπονται και οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν», καταλήγει η ΝΔ.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ.
«Η κυβέρνηση-κουρελού του κ. Τσίπρα έδειξε σήμερα το πιο σκοτεινό και αυταρχικό της πρόσωπο.
Πανικόβλητοι μπροστά στην οργή των Ελλήνων και χωρίς καμία σοβαρή αφορμή, έριξαν μεγάλες ποσότητες χημικών για να διαλύσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν από όλη την Ελλάδα για να διαδηλώσουν ειρηνικά εναντίον της επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών.
Οι κ. Γεροβασίλη και Παπακώστα πρέπει να ντρέπονται και οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου