Friday, 29 March, 2024

«Η αγορά εργασίας διαλύεται και οι “φτωχοί” εργαζόμενοι αυξάνονται»

«Με ευέλικτες μορφές απασχόλησης εργάζονται πλέον 6 στους 10, με απόλυτη ευθύνη ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Καράογλου, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Οι εξελίξεις στην αγορά εργασίας, παραμένουν δραματικές. Σύμφωνα με τα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά της “ΕΡΓΑΝΗ” μηνός Φεβρουαρίου, όπως αυτά αποτυπώνονται στα γραφήματα που ακολουθούν, η κατάσταση επιδεινώνεται ραγδαία σε βάρος των εργαζομένων και των προοπτικών της αγοράς εργασίας. Οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης σημείωσαν νέο αρνητικό ρεκόρ, φανερώνοντας ξεκάθαρα ότι η “ψαλίδα” από την πλήρη απασχόληση διευρύνεται πλέον ανεξέλεγκτα (-10,42%)! Την ίδια στιγμή, η όποια θετική εικόνα παρουσιάζουν οι ροές μισθωτής απασχόλησης μηνός Φεβρουαρίου ανατρέπεται, καθώς το ισοζύγιο του διμήνου Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου παραμένει και πάλι αρνητικό (- 4.879)!pinakasoikonomia

Δυστυχώς, η Κυβέρνηση είναι και ανίκανη και ανήμπορη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.pinakasoikonomia2

Το μόνο που κάνει, είναι να παίζει το παιχνίδι του λαϊκισμού και της προπαγάνδας, βυθισμένη πλήρως στις τριτοκοσμικές ιδεοληψίες της! Η συνταγή που εφαρμόζει και προτείνει για την αντιμετώπιση της ανεργίας, είναι μόνο οι διορισμοί στο Δημόσιο. Αμετανόητοι κρατιστές και “μαυρογιαλούροι”, που προτιμούν να διαλύσουν τη χώρα, προκειμένου να επιβιώσουν πολιτικά. Εγκατάλειψη των μεταρρυθμίσεων και των διαρθρωτικών αλλαγών, απουσία κάθε πρωτοβουλίας για την απασχόληση, αξιολόγηση και ασφαλιστικό στον “αέρα” και τα αρνητικά αποτελέσματα είναι μπροστά μας. Και όλα αυτά συντελούνται με απόλυτη ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ σε μόλις 2 χρόνια».

«Η αγορά εργασίας διαλύεται και οι “φτωχοί” εργαζόμενοι αυξάνονται»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου