Friday, 29 March, 2024

Επιστολή παραίτησης του Στέλιου Φούκα από ΣΥΡΙΖΑ και Ο.Μ. Γιαννιτσών

Μέσα από μια επιστολή ο Στέλιος Φούκας κάνει γνωστούς τους λόγους που τον οδήγησαν να παραιτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ο.Μ. Γιαννιτσών. Όπως αναφέρει είναι “αδύνατον”  να καταπιούνε τα  μνημόνια όπως “κατάπιαμε την Τζάκρη, κατάπιαμε τον Ταγματάρχη, κατάπιαμε τον Πάκη για πρόεδρο της Δημοκρατίας”.

Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης του: 

ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ & ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, που με ευθύνη της ηγεσίας κετέστησαν το ΣΥΡΙΖΑ οργανισμό εφαρμογής πολιτικής μνημονίων, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ζητήσω την παραίτησή μου από τη συντονιστική επιτροπή και τη διαγραφή μου από την οργάνωση. Γιατί, πώς να το κάνουμε ρε σύντροφοι, κατάπιαμε την Τζάκρη, κατάπιαμε τον Ταγματάρχη, κατάπιαμε τον Πάκη για πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι αδύνατον όμως να καταπιούμε και μνημόνια. Αν τα προηγούμενα αποτελούσαν τα δέντρα ετούτο εδώ αποτελεί το δάσος που είναι αδύνατο να παραβλέψει κανείς. Για την οργάνωσή μας, έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Υπήρχε υψηλό επίπεδο, ουσιαστικός πολιτικός προβληματισμός. Θέλω να δηλώσω ότι αγαπώ πάρα πολύ όλους τους συντρόφους μου και λυπάμαι πολύ που θα τους αποχωριστώ. Δε χαρίζω ούτε ένα σύντροφο στις πολιτικές των μνημονίων και της εξυπηρέτησης του συστήματος. Σας καλώ όλους και όλες να συνδράμετε στην προσπάθεια του νέου εγχειρήματος της συνεπούς αριστεράς, που δεν είναι άλλο από το ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ. Με συντροφικούς χαιρετισμούς και ελπίζοντας να ξανασυναντηθούμε γρήγορα.

Venceremos.

Υ.Γ. Επειδή δε θα μπορούσα ούτε με την ιδιότητα του μέλους, ούτε με την ιδιότητα του φίλου του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκομαι κατά κάποιο τρόπο κοντά σας, θα ήθελα να δημιουργήσετε μια ακόμα ιδιότητα, των φίλων των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Στέλιος Φούκας

Επιστολή παραίτησης του Στέλιου Φούκα από ΣΥΡΙΖΑ και Ο.Μ. Γιαννιτσών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου