Thursday, 25 April, 2024

Γέμισε το διαδίκτυο με φωτογραφίες του Αλ. Τσίπρα να τσουγκρίζει αυγά με ένστολες (βίντεο)

Την ώρα που πολλοί Έλληνες πήγαιναν στα συσσίτια, χωρισμένες οικογένειες λόγω της κρίσης ζούσαν δράματα, απολυμένοι ήταν απελπισμένοι, η επικαιρότητα έπρεπε να γεμίσει με την όμορφη εικόνα του αρχηγού μιας χώρας που – το ίδιο το Μαξίμου – διαρρέει ότι έχει ρευστό μέχρι το τέλος Μαΐου, αυτός να τσουγκρίζει αυγά σε πολεμικά πλοία, κάνοντας τον ευτυχισμένο!

Μήνυμα αισιοδοξίας ότι η Ελλάδα αφήνει πίσω της τα δύσκολα και περνάει σε μια καινούργια εποχή, με όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και το λαό, αλλά και με τις αξίες της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από τη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Αδρίας» την Κυριακή του Πάσχα.
«Γιορτάζουμε σήμερα το Πάσχα που σηματοδοτεί και το πέρασμα σε μια καινούργια εποχή, με ελπίδα, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Αφήνουμε πίσω μας τα δύσκολα και με αισιοδοξία αλλά και όραμα ατενίζουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τον λαό, πάντοτε υπερασπιζόμενοι αξίες. Την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο, τη δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη. Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες. Καλή δύναμη και αισιοδοξία για τα καλύτερα που έρχονται» δήλωσε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στη φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία βρισκόταν εν πλω. Ο πρωθυπουργός ο οποίος αντάλλαξε ευχές και τσούγκρισε αυγά με τους αξιωματικούς και το πλήρωμα συνοδευόταν από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο.


Οι δυο τους παρακολούθησαν το σούβλισμα του οβελία στο κατάστρωμα, ενώ επισκέφθηκαν τη γέφυρα του πλοίου όπου ενημερώθηκαν από τον κυβερνήτη.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ζήτησε τον σεβασμό των συνόρων και του διεθνούς δικαίου από όλους
Παράλληλα κατέστησε εκ νέου σαφές προς όλους ότι «οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι διατεθειμένες να υποχωρήσουν ούτε ένα χιλιοστό στο ελληνικό έδαφος, στα ελληνικά χωρικά ύδατα και στους ελληνικούς αιθέρες».
Με αφορμή δε τουρκικές παραβιάσεις των τελευταίων ημερών, ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις απαντούν σε κάθε πρόκληση, διαφυλάττουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα».
Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης. Κατά την επίσκεψη, η φρεγάτα «Αδριάς» έπλεε ανοικτά της Άνδρου στο πλαίσιο αποστολής της.

Γέμισε το διαδίκτυο με φωτογραφίες του Αλ. Τσίπρα να τσουγκρίζει αυγά με ένστολες (βίντεο)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου