Saturday, 20 April, 2024

Βασίλης Λεβέντης: Επικίνδυνος και τρελός όποιος μιλά για δραχμή

«Καλύτερη εξέλιξη η δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης» επανέλαβε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

«Άκρως επικίνδυνο» χαρακτήρισε το να τάσσονται πολιτικοί υπέρ της δραχμής, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης . Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Αγορά», ο κ. Λεβέντης δήλωσε: «Είναι τρελός και επικίνδυνος όποιος μιλά για δραχμή, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις και την ανθρωπιστική κρίση που θα ενσκήψει από την έλευσή της». Για τον κ. Λεβέντη, η άνοδος του ευρωσκεπτικισμού οφείλεται στο ότι ένα μέρος της κοινωνίας θεωρεί υπεύθυνο το ευρώ για την κρίση και τη λιτότητα που υφίσταται η χώρα. Επίσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων πρόσθεσε ότι υπάρχει θέμα αξιοπιστίας της κυβέρνησης, καθώς «δεν έχει συμπαγές “τείχος” υπέρ του ευρώ» και «μέσα της μεγάλο ποσοστό είναι υπέρ της δραχμής».

Ακόμη, ο κ. Λεβέντης αποκάλυψε ότι είχε προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα να φέρει τη συμφωνία της αξιολόγησης στη Βουλή για ψήφιση με 180 ψήφους, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι εφ’ όσον τα μέτρα που ο ίδιος είχε προτείνει δεν συμπεριλαμβάνονταν στη συμφωνία, δεν θα συνέβαλε στους 180, με την ψήφο του.

Εξάλλου, ο κ. Λεβέντης περιγράφει τις προϋποθέσεις, με βάση τις οποίες θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε μία κυβέρνηση υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Βασίλης Λεβέντης: Επικίνδυνος και τρελός όποιος μιλά για δραχμή

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου