Friday, 26 April, 2024

Ανακοίνωση των νέων υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ στις 10 Ιανουαρίου

Νίκος Παναγιωτόπουλος βουλευτής Καβάλας, Ελίζα Βρυωνίδη Βοζεμπεργκ Ευρωβουλευτής και Γιάννης Κεφαλογιάννης βουλευτής Ρεθύμνου

συγκροτούν τα μέλη της τριμερούς πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ που προέκυψε μετά από σχετική ψηφοφορία σε 25 εκλογικά τμήματα και ανακοινώθηκε στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ.
Αλλαγές, νέα ονόματα και γυναίκες στα ψηφοδέλτια της ΝΔ
Νέο κύκλο ανανέωσης της Νέας Δημοκρατίας προαναγγέλλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανακοινώσεις νέων προσώπων που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια ενόψει των εκλογών του 2019.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 10 Ιανουαρίου, όταν και κλείνει τρία χρόνια στην ηγεσία της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης θα ανακοινώσει λίστα με δεκάδες νέους υποψήφιους, που προέρχονται από ολόκληρο το φάσμα της κοινωνίας, αλλά και από το Μητρώο Στελεχών.
Στόχος, είναι να δοθεί ο χρόνος οι πολίτες να τους γνωρίσουν μέχρι τις τριπλές αναμετρήσεις του 2019. Πρόκειται για πρόσωπα, που πολιτεύονται για πρώτη φορά και δεν έχουν ζητήσει ξανά την ψήφο των πολιτών. Αρκετοί από τους υποψήφιους θα είναι κάτω από 40 ετών, ενώ ανάμεσα στα ονόματα θα είναι και αυτά των 30 γυναικών που έχει προαναγγείλει η Νέα Δημοκρατία
ka-business.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου