Wednesday, 24 April, 2024

Έκτακτη σύσκεψη υπό Τσίπρα στο Μαξίμου – Αναβάλλεται η προημερησίας για τη δικαιοσύνη (upd)

Συμμετέχουν Τόσκας – Καμμένος. Αναβάλλεται η προημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη δικαιοσύνη που είχε προγραμματισθεί το απόγευμα

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υπό το βάρος των τραγικών εξελίξεων στις Βρυξέλλες και ενώ ήδη άλλες μεγάλες ευρωπαΪκές χώρες έλαβαν έκτακτα μέτρα ασφαλείας, στην οποία συμμετέχουν ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας και ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος.

Στο ίδιο πλαίσιο αναβάλλεται επισήμως – όπως επιβεβαίωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη – κατόπιν πρωτοβουλίας του πρωθυπουργού η προημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη δικαιοσύνη που είχε προγραμματισθεί για το απόγευμα της Τρίτης. Οι κκ Τσίπρας και Μητσοτάκης επικοινώνησαν τηλεφωνικά. Η συζήτηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα.

Ήδη εστάλη η σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση από τον πρωθυπουργό:

voutsisanavolh

Τυπικά η απόφαση λαμβάνεται από τη Διάσκεψη των Προέδρων που θα συνεδριάσει σήμερα στις 15:00 ωστόσο οι πληροφορίες θέλουν όλα τα κόμματα να συμφωνούν στην αναβολή.

Την αλληλεγγύη της χώρας μας στον λαό του Βελγίου αλλά και το μήνυμα ότι ο φόβος, το θρησκευτικό μίσος και ο ρατσισμός δεν πρέπει να νικήσουν στην Ευρώπη, έστειλε νωρίτερα μέσω twitter ο Αλ. Τσίπρας:

tsiprastwitter

skai.gr

Έκτακτη σύσκεψη υπό Τσίπρα στο Μαξίμου – Αναβάλλεται η προημερησίας για τη δικαιοσύνη (upd)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου