Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Σκουρλέτης – Στρατούλης Νέες διαβεβαιώσεις για τις συντάξεις

Σκουρλέτης – Στρατούλης Νέες διαβεβαιώσεις για τις συντάξεις

Εκ νέου διαβεβαιώσεις ότι δεν θα πρέπει να υπάρχει ανησυχία για την καταβολή των συντάξεων έδωσαν σήμερα τόσο ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης, όσο και ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης.
Νέες διαβεβαιώσεις για τις συντάξεις

Ο κ.Στρατούλης υπογράμμισε ότι δεν θα μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις, εν ώ επανέλαβε ότι για τη νέα κυβέρνηση «δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα τρόικας, ούτε επιστολή Χαδούβελη» με δεσμεύσεις για αυξήσεις στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης και νέες μειώσεις.

«Μνημόνια δεν θα κουβεντιάσουμε με τους θεσμικούς εκπροσώπους της ΕΕ» είπε, σημειώνοντας ότι αυτό για το οποίο συζητά η νέα κυβέρνηση είναι το δικό της σχέδιο «για να ανακάμψει η οικονομία και η κοινωνία».

«Δεν υπάρχει κανένα απολύτως ζήτημα» με τις συντάξεις, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον νωρίτερα στον ίδιο σταθμό.

Σε ερώτηση για τις χθεσινές δηλώσεις του γενικού γραμματέα Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργου Ρωμανιά, είπε ότι «μεγεθύνθηκε μια αναφορά η οποία δεν φάνηκε να έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα», επισημαίνοντας παράλληλα, ότι ο αρμόδιος υπουργός Δημήτρης Στρατούλης ήταν σαφής.

ethnos.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου