Friday, 19 April, 2024

Τρόμος και πανικός σε παιδάκια που κλείδωσε μέσα στο σχολικό ο οδηγός

Ένα πραγματικά άβολο βίντεο με παιδάκια να ουρλιάζουν υστερικά μέσα σε σχολικό λεωφορείο μας έρχεται από το Κάνσας των ΗΠΑ, όταν ο οδηγός τα απείλησε

πως δεν θα τα γυρίσει στο σπίτι τους γιατί ήταν πολύ φασαριόζικα.

Η απειλή του οδηγού πυροδότησε πανικό και κλάματα στα σχολιαρόπαιδα, όταν σταμάτησε το λεωφορείο μερικά λεπτά μετά την αναχώρηση από το δημοτικό της Ουιτσιτά του Κάνσας.

Το σχολικό δεν θα μετακινηθεί μέτρο και θα παραμείνουν κλεισμένα εκεί μέσα «όλη τη νύχτα», έτσι τους υποσχέθηκε, προκαλώντας καταστάσεις ανατριχιαστικές. Στο βίντεο τα βλέπουμε να τρέχουν ανάστατα μέσα στο λεωφορείο και ένα μάλιστα έχει βγάλει το κεφάλι του έξω από το παράθυρο ζητώντας επιτακτικά τη μαμά του.

Κάποιοι γονείς που στέκονται στον δρόμο προσπαθούν να τα ηρεμήσουν, ενώ ακούγεται και μια γυναίκα να φωνάζει «άσε τον γιο μου να κατέβει από το λεωφορείο τώρα!».

Ο μπαμπάς Pedro Hernandez δήλωσε πως άρχισε να ανησυχεί όταν ο γιος του δεν αποβιβάστηκε στο σπίτι την προκαθορισμένη ώρα, πιστεύοντας πως κάποιο ατύχημα είχε συμβεί. Μπήκε στο αμάξι και βρήκε το λεωφορείο κοντά στο σχολείο, όπου υπήρχαν και άλλοι γονείς που είχαν ειδοποιηθεί επισήμως από το σχολείο πως τα παιδιά τους έκαναν πολύ φασαρία και δεν συνεργάζονταν.

Εκπρόσωπος της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Κάνσας δήλωσε πάντως πως ο οδηγός του σχολικού ακολούθησε απλώς το πρωτόκολλο που αναγκάζει τον οδηγό να σταματά το όχημα όταν τα παιδιά δεν κάθονται φρόνιμα και αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια όλων…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου