Thursday, 28 March, 2024

Σοκ στη Βιέννη: Ιρακινός βίασε 10χρονο αγόρι σε δημόσια πισίνα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι Αυστριακοί πολίτες από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ένα 10χρονο αγοράκι βιάστηκε από Ιρακινό μετανάστη σε δημόσια πισίνα της Βιέννης.

Μάλιστα υπάρχουν πολλές αντιδράσεις επειδή η επίθεση έγινε στις 2 Δεκεμβρίου και η υπόθεση βγήκε τώρα στη δημοσιότητα. Από την πλευρά της η αστυνομία λέει πως επέλεξε να μην δημοσιοποιήσει το φριχτό επεισόδιο για να προστατεύσει το παιδί.
Ο 20χρονος Ιρακινός συνελήφθη στην πισίνα λίγη ώρα μετά το βιασμό. Είχε παρασύσει το παιδί στα αποδυτήρια και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά κακοποίησε τόσο άσχημα το παιδί που εκείνο έπρεπε να νοσηλευτεί! Σοκ προκαλεί η ομολογία του δράστη, αλλά και το πώς δικαιολόγησε τον εαυτό του: «Είχα να κάνω σεξ 4 μήνες, ήταν έκτακτη ανάγκη! Εχω μεγάλη όρεξη για σεξ». Ο 10χρονος είχε πάει στη δημόσια πισίνα για να κολυμπήσει και εκεί άρχισε να μιλάει με έναν 15χρονο. Κοντά στον 15χρονο ήταν ο Ιρακινός που μόλις βρήκε ευκαιρία, άρπαξε το παιδί από το χέρι και το έσυρε με τη βία στα αποδυτήρια.
Ο βιαστής αφού ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του άφησε τον 10χρονο στα αποδυτήρια και βγήκε να διασκεδάσει στην πισίνα, πηδώντας από τον βατήρα! Ο μικρός με πολύ σοβαρά τραύματα κατάφερε να βρει έναν ναυαγοσώστη και του είπε για τη φρίκη που έζησε. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και πέρασε χειροπέδες στον βιαστή, την ώρα που εκείνος έβγαινε από την πισίνα.
ΠΗΓΗ: topontiki.gr

Σοκ στη Βιέννη: Ιρακινός βίασε 10χρονο αγόρι σε δημόσια πισίνα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου