Thursday, 28 March, 2024

Σημάδια βελτίωσης της υγείας του Σουμάχερ

Στις 29 Δεκεμβρίου συμπληρώνονται πέντε χρόνια από την ημέρα που ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ενώ έκανε σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων.
Όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει ελάχιστα πράγματα γνωστά για την κατάσταση της υγείας του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Φόρμουλα Ένα, καθώς η σύζυγος του Γερμανού, Κορίνα, και η οικογένεια Σουμάχερ, επέμειναν στο να τηρηθεί μυστικότητα γύρω από αυτό το θέμα.
Η τελευταία είδηση για τον «Σούμι» που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας ήταν η δήλωση του προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, Ζαν Τοντ (σ.σ. με τον οποίο ο Γερμανός συνεργάστηκε κατά τη θητεία του στη Ferrari), ότι παρακολούθησαν μαζί το φετινό γκραν πρι της Βραζιλίας (διεξήχθη στις 11 Νοεμβρίου), στο σπίτι του Σουμάχερ.
Η Daily Mail δημοσιεύει νέες πληροφορίες για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Γερμανός, ο οποίος στις 3 Ιανουαρίου γίνεται 50 ετών. Σύμφωνα με αυτές, ο «Σούμι» δεν είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι και δεν κρατιέται στη ζωή από σωληνάκια.
Στο ίδιο άρθρο εκφράζεται η εκτίμηση ότι λαμβάνει εκτεταμένη ιατρική φροντίδα που κοστίζει περισσότερα από 50.000 λίρες την εβδομάδα, ενώ υπογραμμίζεται ότι ζει με την οικογένειά του στο κύριο μέρος του σπιτιού του και όχι σε ένα εξωτερικό κτίριο, το οποίο, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, είχε κατασκευαστεί ως μια ειδική ιατρική εγκατάσταση μετά τον τραυματισμό του, προκειμένου να αποτελεί κάτι σαν νοσοκομείο στο σπίτι.
Η Daily Mail επισημαίνει ότι οι σχετικές εργασίες είχαν αρχίσει πριν το ατύχημα του Σουμάχερ και πως το νέο σπίτι προοριζόταν να γίνει «βάση» για τον χήρο πατέρα του, όταν θα έμενε μαζί τους. Εφόσον οι πληροφορίες αυτές είναι αληθείς, ο Γερμανός θα γιορτάσει τα 50ά γενέθλιά του με την οικογένεια και τους πιο στενούς φίλους του.
deal.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου