Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Προσπάθησε να εντυπωσιάσει μια κοπέλα – Χρειάστηκαν τέσσερις ώρες για να απεγκλωβιστεί…

Πολλά μπορεί να κάνει κάποιος για να κερδίσει μια κοπέλα με την οποία έχει μόλις γνωριστεί. Καλό, όμως, είναι η τελική επιλογή να δείχνει ασφαλής, καθώς σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος και να εκτεθεί, αλλά και να απασχολήσει τις Αρχές για ώρες. Κάτι που σίγουρα θα απομακρύνει την κοπέλα…

Στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ, ένας φοιτητής θέλησε να το παίξει… spiderman για να εντυπωσιάσει μια κοπέλα που είχε μόλις γνωρίσει. Οι δυο τους ανέβηκαν στην ταράτσα ενός κτιρίου και εκείνος επιχείρησε να πηδήξει σε μια άλλη παρακείμενου κτιρίου. Η πρόθεση καλή, το σώμα όμως δεν υπάκουσε και ο νεαρός έπεσε στο κενό. Για καλή του τύχη, όμως, σφήνωσε ανάμεσα σε δύο τοίχους και εγκλωβίστηκε. Ποιος ξέρει πόσα γλυκόλογα θα είχε την ευκαιρία να της πει στις περίπου τέσσερις ώρες που παρέμεινε εκεί σφηνωμένος, μέχρι να απεγκλωβιστεί από άνδρες της πυροσβεστικής και να μπει σε ασθενοφόρο με σπασμένο αστράγαλο.

«Λέω ξεκάθαρα ότι είναι χαζός που επιχείρησε κάτι τέτοιο, ωστόσο κέρδισε την κοπέλα», δήλωσε φίλος του σύμφωνα με τη βρετανική ιστοσελίδα Metro.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου