Friday, 29 March, 2024

Μασσαλία: Σφαγίασε κόσμο φωνάζοντας “Ο Αλλάχ είναι μεγάλος”

Δύο άνθρωποι δέχθηκαν θανάσιμη επίθεση από έναν άντρα με μαχαίρι, στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας, μεταδίδει η τηλεόραση BFM TV επικαλούμενη αστυνομικές πηγές.

Ο δράστης της επίθεσης στην συνέχεια, τραυματίστηκε θανάσιμα από τα πυρά των στρατιωτών που περιπολούσαν στον σιδηροδρομικό σταθμό. Ο άντρας που έκανε την επίθεση με μαχαίρι κατά δύο άλλων αντρών στη Μασσαλία, φώναξε “ο Θεός είναι μεγάλος,” σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Ο Γάλλος υπουργός των Εσωτερικών γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Twitter ότι μεταβαίνει στη Μασσαλία μετά το περιστατικό της θανάσιμης επίθεσης με μαχαίρι, στον σιδηροδρομικό σταθμό.

Στο μεταξύ, πηγή της γαλλικής αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι ένας άντρας πυροβολήθηκε από τις στρατιωτικές δυνάμεις, αφού προηγουμένως μαχαίρωσε θανάσιμα έναν άλλον άντρα στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας. Ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στον σιδηροδρομικό σταθμό της Μασσαλίας, μαχαίρωσε θανάσιμα δύο γυναίκες, σύμφωνα με το γαλλικό υπουργείο των Εσωτερικών.

Νωρίτερα, η αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι ο δράστης πυροβολήθηκε θανάσιμα από τις στρατιωτικές δυνάμεις που περιπολούν στον σταθμό, αφού είχε προλάβει να μαχαιρώσει δύο ανθρώπους εντός του σταθμού.

Ο Γάλλος εισαγγελέας κατά της τρομοκρατίας έχει ενεργοποιήσει το πλαίσιο ειδικής έρευνας για την αιματηρή αυτή επίθεση, σύμφωνα με δικαστική πηγή.

ΑΠΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου