Saturday, 20 April, 2024

Κινητό και νερό ίσον θάνατος! Πέθανε 14χρονη από ηλεκτροπληξία όταν έπιασε το κινητό με βρεγμένα χέρια

Ήταν μόλις 14 ετών. Η Μάντισον Κόε δεν πρόλαβε να ζήσει πολύ. Μια απροσεξία, της κόστισε τη ζωή. Βύθισε το πένθος την οικογένειά της

και προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη.

Το μικρό κορίτσι από το Τέξας πέθανε όταν έπαθε ηλεκτροπληξία γιατί έπιασε το κινητό της που φόρτιζε ενώ βρισκόταν μέσα στην μπανιέρα. Η Μάντισον, από το Λάμποκ του Τέξας, βρισκόταν στο σπίτι του πατέρα της στο Νιού Μέξικο το σαββατοκύριακο όταν συνέβη το δυστύχημα, σύμφωνα με την εφημερίδα Hobbs News-Sun και αξιωματούχους των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών. Η αστυνομία στο Λόβινγκτον του Νιού Μέξικο ανακοίνωσε ότι το θύμα υπέστη ηλεκτροπληξία και πρόσθεσε ότι μέσα στο μπάνιο βρέθηκαν ένα κινητό, ένας φορτιστής και ένα καλώδιο προέκτασης. Η γιαγιά του κοριτσιού σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό του Λάμποκ KCBD είπε ότι η μικρή έφερε στο χέρι που κρατούσε το κινητό ένα έγκαυμα.

Η οικογένεια του κοριτσιού δημοσιοποίησε τον θάνατό της ώστε να αποφευχθούν παρόμοια δυστυχήματα. “Είναι τόσο μεγάλη τραγωδία που δεν πρέπει να συμβεί σε κανέναν άλλο. Θέλουμε να βγει κάτι καλό από αυτό, όπως το να γίνει κατανοητό ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το κινητό μέσα στο μπάνιο όταν είναι στην πρίζα και φορτίζει”, δήλωσε η Ντόνα Ο’ Γκάιν.

Η μητέρα της έφηβης Άντζελα Ο΄Γκάιν Νταουνς ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook φωτογραφίες της κόρης της με το μήνυμα: “Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ ας ακουστεί η φωνή της, προστατέψτε και ενημερώστε τα παιδιά σας σχετικά με τους μοιραίους κινδύνους της ηλεκτροπληξίας”.

newsit

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου