Friday, 19 April, 2024

Η Sinead O’Connor επιχείρησε να αυτοκτονήσει και προανήγγειλε το θάνατό της στο facebook

Με μια ανάρτηση στο facebook, η ερμηνεύτρια του Nothing Compares To You ανέφερε πως είχε πάρει υπερβολική δόση χαπιών, σε μια προσπάθειά της να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η διπολική διαταραχή, η διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών της και η δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας. Η διάσημη Ιρλανδή τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο facebook την Κυριακή, δήλωνε πως βρίσκεται σε ξενοδοχείο “κάπου στην Ιρλανδία” και έχει ήδη πάρει υπερβολική δόση φαρμάκων με στόχο να τελειώσει τη ζωή της. Η ανάρτηση προκάλεσε αναστάτωση, με την αστυνομία της Ιρλανδίας να ανακοινώνει αργότερα πως η τραγουδίστρια είναι καλά στην υγεία της και λαμβάνει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.
Η τελευταία αυτή επιστολή της O’Connor, ήταν η τελευταία από μια σειρά ανησυχητικών μηνυμάτων που η ίδια είχε “ανεβάσει” στο facebook και στα οποία έδειχνε σαφώς πως βρισκόταν σε δύσκολη συναισθηματική κατάσταση, την οποία και συνέδεε με την εγχείρηση αφαίρεσης γεννητικών οργάνων στην οποία είχε προχωρήσει πριν από λίγο καιρό. “Αυτά που υπέστην αυτή την εβδομάδα ήταν απαίσια. Από τον άνδρα μου, την οικογένειά μου, από το γιο μου, την κοπέλα του και τους φίλους του… έπειτα από όλα όσα πέρασα και αναγκάστηκα να περάσω μόνη… και τιμωρούμαι για όλα αυτά από τότε που έκανα την εγχείρηση, τον στις 26 Αυγούστου.”.
“Αν δεν πόσταρα αυτό το κείμενο, τα παιδιά μου και η οικογένειά μου δεν θα το μάθαιναν ποτέ” αναφέρει και συμπληρώνει: “Θα μπορούσα να έχω πεθάνει εδώ και εβδομάδες και κανείς δεν θα το είχε καταλάβει. Γιατί προφανώς είμαι ένα ρεμάλι και το αξίζω να με εγκαταλείψουν και να μου συμπεριφέρονται άσχημα ακριβώς την ώρα που αφαιρώ τη μήτρα και τις ωοθήκες μου και το παιδί μου είναι πολύ άρρωστο”.
Η δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών της
Όπως φαίνεται, η ταραχώδης ζωή της τραγουδίστριας τη “στοιχειώνει” μέχρι σήμερα. Η ερμηνεύτρια του Nothing Compares To You έχει παντρευτεί τέσσερις φορές και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Όπως φαίνεται από τα παραληρηματικά της μηνύματα, ο τρίτος της σύζυγος, μουσικός Donal Lunny, με τον οποίο έχει κάνει ένα γιο τον Shane, κατέθεσε αγωγή προκειμένου να πάρει την κηδεμονία του παιδιού. Στα post φαίνεται πως το δικαστήριο απεφάνθη ότι η Sinead είναι ικανή να μεγαλώσει εκείνη τα ανήλικα παιδιά της – έχει και δύο μεγαλύτερα παιδιά που είναι πλέον ανήλικα – ενώ σε ένα από αυτά έχει ανεβάσει και φωτογραφία με την απόφαση του δικαστηρίου. “Ορίστε η απόφαση του δικαστηρίου Donal Lunny! Επιβάλλει από κοινού κηδεμονία” σημείωνε.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια φτάνει στα δικαστήρια για την επιμέλεια των παιδιών της. Το ίδιο είχε συμβεί και τη δεκαετία του ’90 με το δεύτερο σύζυγό της και δημοσιογράφο John Waters, για την κηδεμονία της κόρης της Roisin το 1995.
Η διπολική διαταραχή και η παλιότερη απόπειρα αυτοκτονίας
Το 2007, η τραγουδίστρια είχε μιλήσει στην εκπομπή της Oprah και αποκάλυπτε πως είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει ξανά σε ηλικία 33 ετών. Όπως ανέφερε τότε, πάσχει από διπολική διαταραχή. Πριν από τρία χρόνια, η τραγουδίστρια είχε απευθύνει έκκληση στους θαυμαστές της στο διαδίκτυο, ζητώντας βοήθεια ψυχιάτρου. “Δεν είμαι καλά – κινδυνεύω”, σημείωνε τότε.
Άλλωστε, η 48χρονη σήμερα Ιρλανδή, είχε πολλές φορές απευθυνθεί στους φανατικούς θαυμαστές της, άλλοτε για να εκφράσει αυτά που την απασχολούσαν και άλλοτε προκειμένου να ζητήσει βοήθεια. Σε μια από τις εκκλήσεις για βοήθεια, ζητούσε από τους φίλους της στο facebook να συμβάλλουν ώστε να καταφέρει να βρει δουλειά.

Η Sinead O’Connor επιχείρησε να αυτοκτονήσει και προανήγγειλε το θάνατό της στο facebook

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου