Thursday, 25 April, 2024

Η Τζολί και τα παιδιά της τρώνε σκορπιούς και ταραντούλες! (βίντεο)

Τα… εδέσματα που μαγείρεψε η χολιγουντιανή σταρ στην Καμπότζη

Η Αντζελίνα Tζολί απέχει πολύ από την παραδοσιακή μαμά που μαγειρεύει βαρετά… κεφτεδάκια  και πατάτες για τα παιδιά της. Η διάσημη ηθοποιός που είναι η χαρά του οικολόγου, σοτάρει με άνεση ζουμερούς  σκορπιούς, ακρίδες και ταραντούλες. Η Τζολί μίλησε στο βρετανικό κανάλι για το πώς οι άνθρωποι επέζησαν σε περιόδους πείνας και πολέμου τρώγοντας έντομα, παρόλο που ανέκαθεν ήταν ένα είδος δίαιτας να τρως έτσι, ενώ παραδέχθηκε πως έχει ξαναφάει έντομα στο παρελθόν: «Δοκίμασα την πρώτη φορά που ήρθα στη χώρα. Ξεκινάς με ακρίδες και μετά προχωράς στις ταραντούλες», αποκάλυψε στη δημοσιογράφο η Τζολί, προσθέτοντας ότι στη γεύση είναι σαν… τσιπς.

Στη συνέχεια ρίχνει στο τηγάνι τις καθαρισμένες αράχνες και τους σκορπιούς με τα παιδιά να κοιτάζουν με περιέργεια αλλά και ενθουσιασμό. Αφού… ρόδισαν οι μεζέδες, τους έβγαλε από το τηγάνι και σέρβιρε με λίγη σαλάτα. Τόσο τα παιδιά όσο και η ρεπόρτερ δεν δίστασαν να δοκιμάζουν με την πρώην κυρία Πιτ να δηλώνει ευχαριστημένη από τις μαγειρικές της ικανότητες: « Είναι πολύ ωραία στη γεύση»!

Αφού ρόδισε στο τηγάνι τους… μεζέδες τους έβγαλε και τους  σέρβιρε με σαλάτα. Τόσο τα παιδιά όσο και η δημοσιογράφος δεν δίστασαν να δοκιμάσουν το περίεργο έδεσμα της πρώην κυρίας Πιτ.

star – protothema

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου