Wednesday, 24 April, 2024

Η πριγκίπισσα του πείσματος Τούρια Πιτ παντρεύεται τον άγγελό της

Η πριγκίπισσα του πείσματος Τούρια Πιτ παντρεύεται τον άγγελό της

Το πρώην μοντέλο Τούρια Πίτ που επέζησε από μια καταστροφική πυρκαγιά με εγκαύματα στο 65% του σώματός της αρραβωνιάστηκε τον άντρα της ζωής της.

 Αγόρασε το δαχτυλίδι όταν εκείνη χαροπάλευε
Η 27χρονη Τούρια έχει γίνει το παγκόσμιο σύμβολο του γυναικείου πείσματος και της θέλησης για ζωή. Πριν από 4 χρόνια, στην ομορφότερη στιγμή της ζωής της υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα στο 65 του σώματός της. Από τότε έχει υποβληθεί σε 200 επεμβάσεις όχι μόνο για την αισθητική βελτίωση του προσώπου και του σώματός της αλλά και να αποκατασταθούν βλάβες που είχαν προκληθεί στον οργανισμό της από την φωτιά.

Ο Μάικλ, ο άντρας της ζωή της δεν την εγκατέλειψε ούτε μια στιγμή. Ηταν κάθε μέρα στην εντατική να παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας της. Και καθώς η Τούρια πάλευε να κρατηθεί στη ζωή στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης, αυτός αγόρασε το δαχτυλίδι των μελλοντικών αρραβώνων τους, το οποίο της το πρόσφερε μόλις αυτόν τον μήνα.

Οταν τον ρώτησαν από το CΝΝ αν υπήρξε έστω και μια στιγμή που αν σκέφτηκε να την εγκαταλείψει, για να μπορέσει να συνεχίσει τη ζωή του, ο πρώην αστυνομικός απάντησε: «Παντρεύτηκα την ψυχή της και τον χαρακτήρα της. Αυτή είναι η γυναίκα που θα συνεχίσει αν εκπληρώνει τα όνειρά μου».

Η μοίρα επιφύλασσε ένα φρικτό παιχνίδι στην Τούρια, όταν αποφάσισε να πάρει μέρος στον μαραθώνιο των 100 χιλιομέτρων «Kimberly Ultramarathon» στην ενδοχώρα της Δυτικής Αυστραλίας, ενώ στην περιοχή μαινόταν μια πυρκαγιά.  Μια ξαφνική αλλαγή του ανέμου κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου, παγίδευσε την Τουρια και μια συναγωνίστριά της, την Κέιτ Σαντερσον, μέσα στις φλόγες.

touria2

Η Τούρια πριν το τραγικό της ατύχημα

Η φωτιά έκαψε και τις δύο κοπέλες τόσο άσχημα, που είναι θαύμα το ότι επέζησαν. Εκτός από τα εκτεταμένα εγκαύματα στο σώμα και το πρόσωπο, η Τούρια έχασε τέσσερα δάχτυλα από το αριστερό χέρι της και τον αντίχειρα του δεξιού χεριού. Κι όταν βγηκε από το νοσοκομείο ρίχτηκε και πάλι στη δράση. Με ένα ποδήλατο και μετακινήθηκε από το Σίδνεϊ προς το Ουλουρού, κολύμπησε 12 μίλια στη Λίμνη Argyle στη Δυτική Αυστραλία και περπάτησε διά μήκους του Σινικού Τείχους της Κίνας – όλα αυτά για να συγκεντρώσει χρήματα για τη φιλανθρωπική οργάνωση επανορθωτικής χειρουργικής, την Interplast.

Η ιστορία της Τούρια είχε  γίνει γνωστή όταν γυναικείο περιοδικό, αψήφησε τους κανόνες της ομορφιάς και την τοποθέτησε στο εξώφυλλο της χωρίς  photoshop.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου