Friday, 19 April, 2024

Τι ποινή επέβαλλε ένας δικαστής σε γυναίκα που βασάνισε τον σκύλο της

Αυτός ο δικαστής, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω! Η Alyssa Morrow από το Painesville του Ohio, πήρε ένα σκληρό μάθημα όταν άφησε το σκύλο της Moose μόνο και παγιδευμένο, μέσα στο σπίτι της για μια εβδομάδα.skulh2Το καημένο σκυλί ήταν αφυδατωμένο, πεινασμένο και εντελώς τρομαγμένο όταν το βρήκαν οι διασώστες. Η Alyssa πήρε την ευθύνη, αλλά είπε «ήταν μόνο μία εβδομάδα».skulh3Το φτωχό σκυλί ήταν αφυδατωμένο, πεινασμένο και εντελώς τρομαγμένο όταν το βρήκαν οι διασώστες. Η Alyssa πήρε την ευθύνη, αλλά είπε «ήταν μόνο μία εβδομάδα».skulh4Κοίταξε την Alyssa κατευθείαν στα μάτια και είπε: «Πρέπει και εσύ να γνωρίσεις πώς είναι να ζεις έτσι, θα σου δώσω την επιλογή. Είτε πηγαίνεις στη φυλακή, είτε ζεις σαν τον Moose. Πρέπει να ζήσεις για κάποιες ώρες στη χωματερή. Θέλω να βρουν το πιο βρώμικο, οδυνηρό, με απαίσια μυρωδιά μέρος και να παραμείνεις εκεί για οκτώ ώρες αύριο. Εάν ξεράσεις, ξέρασες. Θα σκέφτεσαι τι έκανες σε αυτό το σκυλί, ενώ μυρίζεις αυτή την οσμή.»

skulh5Η Alyssa επέλεξε τη χωματερή, αλλά πολύ γρήγορα το μετάνιωσε. Κλαίγοντας, είπε ότι η φυλακή θα ήταν καλύτερη. Αλλά γρήγορα έμαθε ένα σημαντικό μάθημα. Συγκεκριμένα, το πώς είναι να ζεις σε άσχημη κατάσταση, μόνος, αβοήθητος και παραμελημένος.

skulh6Αυτός ο δικαστής έχει σίγουρα μια μοναδική προσέγγιση! Ξέρει ακριβώς πώς να δείχνει στους ανθρώπους το λάθος που έχουν κάνει. Ο Moose, έχει πλέον μια οικογένεια που τον φροντίζει και τον αγαπάει. Η Alyssa, θα το ξανασκεφτεί να φερθεί παρόμοια σε άλλο ζώο ξανά.

skulh7koyzoylo.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου