Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Βρέθηκε το μοιραίο Boeing της Malaysia Airlines;

Βρέθηκε το μοιραίο Boeing της Malaysia Airlines; 

Εναν και πλέον χρόνο μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση αεροπλάνου της Malaysia Airlines, με 239 επιβαίνοντες, ένα περίεργο εύρημα στον Ινδικό Ωκεανό έρχεται να δώσει νέα τροπή στην υπόθεση, καθώς πιθανολογείται ότι μπορεί και να ανήκε στο εξαφανισμένο αεροσκάφος!

Το αντικείμενο «ξεβράστηκε» στις ακτές του νησιού Ρεϋνιόν, στον γαλλικό Ινδικό Ωκεανό, την Τετάρτη, αναζωπυρώνοντας το ενδιαφέρον για το εξαφανισμένο Boeing.

Το περίεργο αντικείμενο εντοπίστηκε από ανθρώπους που καθάριζαν την ακτή, εχει μήκος δύο μέτρα και φαίνεται πως θα μπορούσε να προέρχεται από κάποιο αεροπλάνο – πιθανότατα από το φτερό του.

«Ηταν καλυμμένο με όστρακα και έτσι καταλάβαμε πως βρισκόταν στο νερό για πολύ καιρό», λέει ένας μάρτυρας.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ειδικός σε θέματα αεροπλοΐας Ξαβιέ Τιτελμάν δεν αποκλείει το αντικείμενο να προέρχεται από το αεροπλάνο που εκτελούσε την πτήση MH370, από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο στις 8 Μαρτίου 2014. Από τότε δεν έχει εντοπιστεί το παραμικρό ίχνος, παρά τη γιγάντια και διεθνή επιχείρηση έρευνας, ενώ καμία θεωρία δεν έχει αναπτυχθεί και να εξηγεί επαρκώς το τι συνέβη στο εξαφανισμένο αεροπλάνο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου