Thursday, 28 March, 2024

Αυστραλή πολιτικός θήλαζε την κόρη της και ταυτόχρονα μιλούσε στο βήμα της Βουλής!

Η πολιτικός, η οποία πριν από ένα μήνα έγινε η πρώτη γυναίκα που θήλασε το μωρό της μέσα στο Κοινοβούλιο, τώρα αποφάσισε να κάνει το ίδιο

την ώρα που ήταν όρθια και μιλούσε στο κοινό.

Έχοντας μία λευκή πετσέτα στον ώμο της και κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά της, η ίδια έβγαλε κανονικά λόγο, ενώ παλαιότερα είχε προτρέψει κι άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο.

«Είμαι τόσο περήφανη που η κόρη μου, Αλία, είναι το πρώτο μωρό που θηλάζεται εδώ στο Κοινοβούλιο. Χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες και παιδιά στο Κοινοβούλιο και χρειαζόμαστε περισσότερους φιλικούς, οικείους και ευέλικτους χώρους εργασίας, καθώς και οικονομικά προσιτές παροχές φροντίδας για τα παιδιά μας», είχε δηλώσει η Γουότερς τον Μάιο.

Όλα αυτά έγιναν μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα, με έναν γερουσιαστή να σηκώνεται από τη θέση του και να παίρνει αγκαλιά τη μικρή, σηκώνοντάς την στον αέρα.Να σημειωθεί πως οι Αυστραλοί είναι πλέον εξοικειωμένοι με αυτή την εικόνα, καθώς από το 2016 οι γυναίκες μπορούν να θηλάζουν στο Κοινοβούλιο. Προηγουμένως, τα παιδιά δεν επιτρέπονταν στον χώρο, ενώ οι γυναίκες έπρεπε να έχουν τη σύμφωνη γνώμη όλων για να θηλάσουν τα μικρά τους ακόμη κι εκτός της αίθουσας.

fimotro.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου