Friday, 19 April, 2024

Έπεσε πάνω του το φέρετρο της μητέρας του και τον σκότωσε! (vid)

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνθρωπος στην Ινδονησία όταν έπεσε πάνω του και τον συνέθλιψε το φέρετρο της μητέρας του κατά την κηδεία της.
Ο 40χρονος Σαμεν Κοντορούρα σκοτώθηκε όταν οι άνθρωποι που υποβάσταζαν το φέρετρο της μητέρα του, ενώ προσπαθούσαν να το ανεβάσουν σε μια ξύλινη κατασκευή -«λακιάν» στην τοπική γλώσσα- όπως επιτάσσει το έθιμο, παραπάτησαν με αποτέλεσμα να γλιστρήσει από τα χέρια τους και να τον καταπλακώσει προκαλώντας του θανάσιμες κακώσεις στο κεφάλι.
Το τραγικό περιστατικό έγινε στη κοιλάδα Παριντίνγκ της νήσου Σουλαουέζι την περασμένη Παρασκευή.
«Καθώς ανέβαζαν το φέρετρο της μητέρας στο λακιάν, ξαφνικά μετατοπίστηκε η σκάλα και κατέρρευσε και το φέρετρε έπεσε και χτύπησε το θύμα», είπε ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής.
Ένα βίντεο, που καταγράφει τη σκηνή, δείχνει τη σκάλα από μπαμπού να καταρρέει τη στιγμή που το φέρετρο φθάνει στην ξύλινη κατασκευή, με τους άνδρες που την υποβάσταζαν να πέφτουν στο κενό από ύψος αρκετών μέτρων και το φέρετρο να χτυπά το θύμα. Έντρομοι οι παριστάμενοι έτρεξαν να βοηθήσουν τον 40χρονο, αλλά δυστυχώς υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την αστυνομία η σκάλα δεν έφερε τα κατάλληλα υποστηρίγματα, αλλά η οικογένεια αρνήθηκε να κάνει μήνυση στο γραφείο κηδειών.


Η σορός του άτυχου άνδρα ετάφη δίπλα στη μητέρα του, Μπέρτα.
iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου