Friday, 26 April, 2024

Σε αστυνομικό κλοιό το Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Σε αστυνομικό κλοιό από το πρωί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Στη Βουλή ο υπουργός.

 Σε αστυνομικό κλοιό είναι από το πρωί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με την αστυνομία να έχει εκπονήσει ένα επιχειρησιακό σχέδιο προκειμένου να κρατήσει μακριά τους αγρότες από την Κρήτη οι οποίοι ήδη βρίσκονται στη Μάρνης.

Μάλιστα οι επικεφαλής των αγροτών ζητούν από την αστυνομία να αποχωρήσουν τα ΜΑΤ ενώ ο υπουργός Ευάγγελος Αποστόλου δεν βρίσκεται μέσα αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποχρεώσεις στη Βουλή. Έξω από το κτίριο του υπουργείου  έχουν συγκεντρωθεί οι περίπου δύο χιλιάδες αγρότες από την Κρήτη που έφτασαν με τρία πλοία, νωρίς το πρωί, στο λιμάνι του Πειραιά. Κάποιοι από αυτούς κατευθύνονται στην πλατεία Κάνιγγος, έξω από το παλιό κτίριο του υπουργείου Εμπορίου, στο οποίο τώρα στεγάζονται υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομίας.

Την ίδια ώρα η αστυνομία στα διόδια στην είσοδο της Αθήνας σταματά ακόμη και τα φορτηγά προκειμένου να ελέγξει αν κουβαλούν τρακτέρ!

Την ίδια ώρα οι αγρότες στον ισθμό της Κορίνθου ετοιμάζονται να έρθουν στην Αθήνα και με τρακτέρ όπως δηλώνουν παρά την απαγόρευση της αστυνομίας.

thetoc.gr

Σε αστυνομικό κλοιό το Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου