Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Σ. Πέλλας Μηνάς Νικόλαος στις εγκαταστάσεις του ΚΕΜΕ

Στις εγκαταστάσεις του ΚΕΜΕ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Σ. Πέλλας Μηνάς Νικόλαος

συνοδευόμενος από το μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. Καλυβιών Μηνά Καραγλάνη προκειμένου να ενημερωθεί  και να παρακολουθήσει από κοντά πως διεξάγεται μια επιχείρηση  πρόληψης χαλαζόπτωσης η οποία όμως εξελίχθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών τις 17ης Μαΐου σε πραγματικό γεγονός.

Από τις εγκαταστάσεις του αεροδρόμιου απογειώθηκαν τρία αεροπλάνα κατάλληλα εξοπλισμένα για να αντιμετωπίσουν τις καιρικές συνθήκες.  Η έγκαιρη αντιμετώπιση της κακοκαιρίας είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί η ένταση του φαινομένου της χαλαζόπτωσης που έπληξε την Ημαθία και την Πέλλα.

Ο κ Μηνας διαπίστωσε την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει το τμήμα του ΕΛΓΑ στο τμήμα της πρόληψης και καταστολής με εναέρια μέσα αντιχαλαζικής προστασίας και τα  θετικά αποτελέσματα που καταφέρνει και συνεχάρη τους πιλότους, τους μετεωρολόγους, τους τεχνικούς των ραντάρ και το διευθυντή του τμήματος ΚΕΜΕ Ευάγγελο Τσαγκαλίδη.

Για τον Σ.Ε.Α.Σ. Ν ΠΕΛΛΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΗΝΑΣ Κ.  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου