Friday, 29 March, 2024

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά! Ο Έλληνας αγρότης που έγινε δισεκατομμυριούχος για λίγες ώρες

Ένας 32χρονος αγρότης από τα Φάρσαλα, έγινε δισεκατομμυριούχος για λίγες ώρες, όταν την Τρίτη, πιστώθηκαν στον τραπεζικό του λογαριασμό κατά λάθος, σχεδόν όλες οι επιδοτήσεις που παίρνουν οι Έλληνες αγρότες σε ετήσια βάση. Το ακριβές ποσό που πιστώθηκε στο λογαριασμό του ήταν 2.015.718.268,59 ευρώ

Η αιτιολογία που εμφανίστηκε στο λογαριασμό του ήταν “πληρωμή άμεσων ενισχύσεων”, ενώ στη συνέχεια πιστώθηκαν ακόμη 205,17 ευρώ με την αιτιολογία “πληρωμή άμεσων ενισχύσεων”, σύμφωνα με ρεπορτάζ της λαρισαϊκής εφημερίδας “Ελευθερία”.

Ο 32χρονος αγρότης δεν επισκέφθηκε κάποιο τραπεζικό κατάστημα ή δεν προσπάθησε με άλλο τρόπο να ενημερωθεί για το υπόλοιπο και τις κινήσεις του λογαριασμού του, οπότε δεν αντιλήφθηκε τις δύο μεταφορές, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα. Το ποιος ήταν ο.. αστόχαστος που έβαλε σε έναν λογαριασμό όλα τα λεφτά, δεν αποκαλύπτεται! Ούτε αν συνεχίζει ακόμη να εργάζεται. Βέβαια, με αυτά που ακούμε τις τελευταίες ημέρες για τα πλαστά πτυχία, είναι ικανοί να του δώσουν και προαγωγή! Ελλαδάρα!

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά! Ο Έλληνας αγρότης που έγινε δισεκατομμυριούχος για λίγες ώρες

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου