Friday, 29 March, 2024

Μετέφεραν πάνω από δύο τόνους ακατάλληλα όστρακα

Ολόκληρη… φάλαγγα από τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα χρησιμοποιήθηκε για να μεταφερθούν παράνομα μεγάλες ποσότητες οστράκων, τα οποία θα ρίχνονταν στην αγορά της Καβάλας

παρ’ όλο που οι υπολειπόμενες διαστάσεις τους τα καθιστούσαν ακατάλληλα για κατανάλωση!
Όμως, οι πληροφορίες για το κομβόι έφτασαν στους άνδρες της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου που έστησαν μπλόκα το πρωί της Δευτέρας στην επαρχιακή οδό Καβάλας-Δράμας στο ύψος του Αμυγδαλεώνα και ακινητοποίησαν τα τρία οχήματα και συνέλαβαν τους Έλληνες οδηγούς τους, έναν 49χρονο, έναν 39χρονο και έναν 45χρονο, οι οποίοι μετέφεραν συνολικά δύο τόνους και 162 κιλά όστρακα!
Συγκεκριμένα, το πρώτο όχημα με οδηγό το 49χρονο μετέφερε 71 σάκους με αχιβάδα βάρους ενός τόνου και 134 κιλών, το δεύτερο με οδηγό τον 39χρονο μετέφερε 18 σάκους με αχιβάδα βάρους 290 κιλών και πέντε σάκους με τελίνα βάρους 165 κιλών, ενώ το τρίτο με οδηγό τον 45χρονο μετέφερε 16 σάκους με αχιβάδα βάρους 303 κιλών και ένδεκα σάκους με τελίνα βάρους 270 κιλών. Όλα θα καταστραφούν, όπως ορίζει η νομοθεσία, ενώ κατασχέθηκαν τα τρία Ι.Χ. και οι οδηγοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου