Friday, 19 April, 2024

Λήγει σήμερα η παράταση για εισφορές ΟΓΑ β’ εξαμήνου

Εκπνέει σήμερα Παρασκευή 29 Ιουλίου η παράταση που έδωσε ο ΟΓΑ για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών του β’ εξαμήνου 2015, των αυτοτελώς απασχολούμενων καθώς και των εργοδοτών – επιχειρήσεων. Να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση για νέα παράταση της προθεσμίας

Υπενθυμίζεται ότι έως την ίδια ημερομηνία 29-07-2016 έχει παραταθεί και η προθεσμία πληρωμής των τριμηνιαίων – εξαμηνιαίων δόσεων των παλαιών ρυθμίσεων καθώς και των δόσεων των Ηλεκτρονικών Ρυθμίσεων (100 δόσεων, Πάγια, Νέα Αρχή) που έληγαν στις 30-06-2016.

Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα Τράπεζας ή των ΕΛΤΑ  καθώς και μέσω της υπηρεσίας e – banking όλων των Τραπεζών. Μάλιστα, με ανακοίνωσή του ο ΟΓΑ παρακαλεί τους ασφαλισμένους για την εμπρόθεσμη καταβολή των ασφαλιστικών εισφορών, διότι πέραν της καταληκτικής ημερομηνίας της 29-07-2016, δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση.

Πληρωμή εισφορών μέσω της Πειραιώς

Σημειωτέον ότι η Τράπεζα Πειραιώς ενημερώνει ότι οι εισφορές αυτές, μεταξύ άλλων, μπορούν να εξοφληθούν σε όλα τα Καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και:

  • Εφάπαξ, με τη χρήση της Κάρτας Συμβολαιακής Γεωργίας & Κτηνοτροφίας και της Κάρτας Αγρότη της Τράπεζας Πειραιώς,
  • Σε έως 6 άτοκες δόσεις με τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς.

Επίσης, η εξόφληση των εισφορών μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω της winbank καθώς και μέσω της ιστοσελίδας Easypay.gr.

Λήγει σήμερα η παράταση για εισφορές ΟΓΑ β’ εξαμήνου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου