Thursday, 25 April, 2024

Η Ν.Δ δίνει μάχη για τους αγρότες

 

Η Ν.Δ δίνει μάχη για τους αγρότες

Αναφερόμενος στα φορολογικά μέτρα που περιλαμβάνει η συμφωνία, ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε σε έντονο ύφος την αντίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην αύξηση της φορολογίας στους αγρότες, αλλά και σε ρυθμίσεις όπως οι αλλαγές στη διάθεση του φρέσκου γάλακτος.

«Θα δώσουμε μάχη για να μην περάσει η αύξηση της φορολογίας στους αγρότες. Μη θεωρείτε δεδομένη την ψήφο της ΝΔ τον Οκτώβριο εάν φέρετε τα μέτρα αυτά χωρίς να τα έχετε διαπραγματευτεί. Πιστεύουμε στην ισχυρή Ελλάδα, που θέλει ισχυρή περιφέρεια, περιφέρεια που θέλει ισχυρούς αγρότες και κτηνοτρόφους» υπογράμμισε.

Επέκρινε, επίσης, την απόφαση για επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική παιδεία. «Υπάρχει κοινοτική οδηγία που δεν επιτρέπει την επιβολή ΦΠΑ στην παιδεία» υποστήριξε ο κ. Μεϊμαράκης, εκφράζοντας την απορία του γιατί η κυβέρνηση δεν το αντέτεινε αυτό στους θεσμούς.

«Εχετε καταλάβει ότι καταργείτε το ΕΚΑΣ, έχετε καταλάβει τι έχετε κάνει στα νησιά και στον τουρισμό;» συνέχισε και καταλήγοντας διαβεβαίωσε για την ετοιμότητα της ΝΔ «να κρατήσει την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη και μέσα στο ευρώ».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου