Friday, 29 March, 2024

Ηλεία: Αγρότης ζήτησε τα χρήματα του από την πώληση καρπουζιών και εισέπραξε… γροθιές!

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει στον αγροτικό κόσμο της Ηλείας ο άγριος ξυλοδαρμός από «μπράβο» μεγαλέμπορου αγροτικών προϊόντων 

ενός 64χρονου αγρότη πατέρα πέντε παιδιών με σοβαρότατα προβλήματα υγείας, επειδή τόλμησε να ζητήσει τα χρήματά που του οφείλονταν από τον περασμένο Αύγουστο!
Η υπόθεση που θυμίζει έντονα το αιματηρό περιστατικό της Μανωλάδας Ηλείας με τον σοβαρό τραυματισμό από πυροβολισμούς μπράβων κατά εργατών γης επειδή τόλμησαν να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους, απασχόλησε τα ΜΜΕ της Ηλείας.
Όπως κατήγγειλε ο αγρότης Γιάννης Ευθυμιόπουλος από τον Καρδαμά Αμαλιάδας, μετέβη στο ραντεβού που είχε κλείσει με τον μεγαλέμπορο προκειμένου να του καταβληθούν τα 20.000 ευρώ από την πώληση καρπουζιών. Πηγαίνοντας όμως στις εγκαταστάσεις του μεγαλέμπορου, δεν έγινε δεκτός με αποτέλεσμα πάνω στην απόγνωσή του, να κλείσει με το αμάξι του την κεντρική είσοδο του κτιρίου με σκοπό να πιέσει για την καταβολή του ποσού που του χρωστούσαν. Αμέσως μετά – όπως καταγγέλλει – δέχθηκε τις «περιποιήσεις» μπράβου που τον γρονθοκόπησε με μένος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του.

Ο 64χρονος αγρότης μετέβη αιμόφυρτος αμέσως στο ΑΤ Λεχαινών όπου κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά ενώ ενημέρωσε και τα τοπικά ΜΜΕ.
«Το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο, αλλά έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλων παρόμοιων προκλητικών καταστάσεων σε βάρος εκατοντάδων ανυποψίαστων αγροτών που πέφτουν θύματα απατεώνων οι οποίοι τους παίρνουν το προϊόν και στο τέλος δεν τους πληρώνουν. Καλούμε τον αγροτικό κόσμο της Ηλείας να αντιδράσει άμεσα, δυναμικά και συλλογικά σε αυτά τα φαινόμενα καταγγέλλοντας τους απατεώνες που πλουτίζουν με τον κόπο και τον ιδρώτα των συναδέλφων μας» – ανέφερε στο www.apokalypseis.com ο Χρήστος Γιαννόπουλος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας.
apokalypseis.com

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου