Friday, 26 April, 2024

Ετοιμάζει προσέγγιση των αγροτών η Ν.Δ. με περιοδείες από την Παρασκευή

“Ξεσκονίζουν τα αλέτρια τους” στη ΝΔ, αφού, μετά τους δημοσίους υπαλλήλους, ετοιμάζονται να προσεγγίσουν ένα ακόμη εκλογικό προπύργιο του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό των αγροτών

Η απόφαση για …”απόβαση στην ύπαιθρο” ελήφθη στις 26 Σεπτεμβρίου, μετά από “κλειστή σύσκεψη” στα γραφεία της Πειραιώς, στην οποία μετείχαν πέραν του πρόεδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, οι στενοί του συνεργάτες Μιχάλης Μπεκίρης, Θανάσης Νέζης, Μακάριος Λαζαρίδης, Βασίλης Σπανάκης, καθώς και ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης.

Για τους παροικούντες στη γαλάζια Ιερουσαλήμ, οι αγρότες αποτελούν μια κοινωνική ομάδα στην οποία θα αρχίσουν να επενδύουν σημαντικά στη ΝΔ.

“Δεν πρόκειται να τους τάξουμε τα πάντα και να λαϊκίζουμε πάνω στα τρακτέρ όπως ο Τσιπρας. Από την άλλη, όμως, δεν πρόκειται να τους “χαρίσουμε” σε κανέναν αυτούς που αποτελούν μνημείο εμπαιγμού και κοροϊδίας από τη σημερινή Κυβέρνηση”, εκμυστηρεύτηκε στα parapolitika.gr κορυφαίο στέλεχος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Για αυτό το λόγο, όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη, τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να τεθεί σε πλήρη εφαρμογή η προσπάθεια σύναψης “συμφωνίας αλήθειας” με μία από τις κρισιμότερες παραγωγικά -εκλογικά- κοινωνικές τάξεις της χώρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το σχέδιο προσέγγισης ΝΔ-αγροτών έχει δομηθεί σε δύο πυλώνες:

Πρώτον, να έχει στο επίκεντρο τον απλό αγρότη “που παλεύει καθημερινά στο χωράφι και όχι το καλοζωισμένο συνδικαλιστή που μιλάει αντ’ αυτούς και… γι αυτούς”, όπως επισημαίνουν οι γαλάζιοι κύκλοι.

Και, δεύτερον, να πάει η ΝΔ σε αυτούς και όχι να τους περιμένει να έρθουν. Για το λόγο αυτό, η ΝΔ, από την προσεχή Παρασκευή κιόλας, μεταφέρεται στο… χωράφι.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το “εντέλεσθαι” να τρέξει τις περιοδείες έχει αναλάβει ο Γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης. Παράλληλα, έχει δομηθεί ειδική συντονιστική επιτροπή αποτελούμενη από τους: Κώστα Μπαγινέτα, Γραμματέα Αγροτικών Φορέων, Χρήστο Γιαννακά – Σύμβουλο σε θέματα αγροτικών συνεταιρισμών, Βασίλη Οικονόμου – Τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικης Ασφάλισης & Πρόσ, Βουλ. Επικρατείας της ΝΔ, Αποστολο Βεσυρόπουλο – Τομεάρχη Φορολογικής πολιτικής, Βουλ. Ημαθίας της ΝΔ, Δημήτρη Μελα – πρ. Γεν. Γραμ. υπ. Αγρ. Ανάπτυξης & Τροφίμων, Στέλιο Δρυ, Εμπειρογνώμονα σε θέματα Αγροτικής Πολιτικής, Διευθύνοντα Σύμβουλο της foodstandard και Γεώργιο Κασαπίδη- Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βουλευτή Κορινθίας της ΝΔ. Όσον αφορά για τους νομούς όπου θα επικεντρωθεί το ενδιαφέρον της ΝΔ το αμέσως επόμενο διάστημα αυτοί είναι οι Ηλείας, Θεσπρωτίας, Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας και Ιωαννίνων, με περιοδείες στελεχών που θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή.

parapolitika.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου