Thursday, 25 April, 2024

Αγροτικός Σύλλογος Σκύδρας: Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση

Ο Αγροτικός Σύλλογος Σκύδρας καλεί όλους τους αγρότες σε Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 και 6μμ στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας με θέμα:

Ενημέρωση για τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου και τον τρόπο δήλωσης ζημίας και τα δικαιολογητικά πού θα χρειαστούν, μετά και τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23-1-2018 στο ΥΠΑΑΤ με παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, του προέδρου του ΕΛΓΑ Θεοφάνη Κουρεμπέ, της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πυρηνοκάρπων περιοχών Ημαθίας, Πέλλας και Κοζάνης και της Ομοσπονδίας Δενδροκαλλιεργητών.

Ο Υπουργός και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Κουρεμπές  δεσμεύτηκαν ότι θα αποζημιωθούν οι ροδακινοπαραγωγοί για τις ζημιές από τις βροχοπτώσεις του Ιουλίου χωρίς όμως να μπορούν να προσδιορίσουν με ακρίβεια το πότε θα πραγματοποιηθούν οι πληρωμές. Επίσης για τις ενισχύσεις στα νεκταρίνια και επιτραπέζια ροδάκινα λόγω των χαμηλών τιμών, ο υπουργός δήλωσε ότι έχει κατατεθεί φάκελος στην ΕΕ και αναμένεται το επόμενο διάστημα απάντηση, όπως δήλωσε στη συνέχεια το μέλος του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας, Στέφανος Τοπαλίδης.

Αναμονή για τα περαιτέρω, με τη σύσκεψη της Πέμπτης για διευκρινήσεις, ενώ η καταληκτική ημερομηνία της διαδικασίας καταχώρησης των στοιχείων των αιτουμένων για αποζημίωση έχει οριστεί η 7η Φεβρουαρίου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου