Thursday, 28 March, 2024

Αγροτικές κινητοποιήσεις στις 16 Σεπτεμβρίου στον νομό Σερρών

Να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις στις 16 Σεπτεμβρίου αποφάσισαν οι αγροτικοί και κτηνοτροφικοί σύλλογοι των περιοχών Εμμανουήλ Παππά, Βισαλτίας και Νιγρίτας, διαμαρτυρόμενοι για θέματα σχετικά με τη φορολογία και το ασφαλιστικό τους.


Μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το μέλος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων, Γιάννης Παναγής, υπογράμμισε ότι οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα των Σερρών είναι αποφασισμένοι να συμμετέχουν δυναμικά στις κινητοποιήσεις, για τη «σωτηρία του αγροτικού χώρου που με τα μέτρα που προωθούνται οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό».
Όπως ανακοίνωσε, από την Τετάρτη εντείνεται η εκστρατεία ενημέρωσης των συναδέλφων τους. Ειδικότερα, σημείωσε ότι «την Τετάρτη αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής θα μεταβεί στην Κομοτηνή, την Πέμπτη στη Μαυροθάλασσα, την Παρασκευή σε Βέροια και Κατερίνη και το Σάββατο στις Φέρρες Έβρου».
Σημειώνεται ότι ανεστάλη η προγραμματισμένη για την Τρίτη κινητοποίηση της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) έξω από το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, λόγω των πολιτικών εξελίξεων, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο επικεφαλής της Δημήτρης Καμπούρης.
Ο ίδιος διευκρίνισε ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις κατά νομό, για την πραγματοποίηση παραστάσεων διαμαρτυρίας στις Περιφέρειες της χώρας.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Αγροτικές κινητοποιήσεις στις 16 Σεπτεμβρίου στον νομό Σερρών

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου