Tuesday, 16 April, 2024

Έκθεση με τοπικά αγροτικά και παραδοσιακά προϊόντα στον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ Σκύδρας

Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ ενημερώνει ότι από τις 5 Νοεμβρίου 2018 και ημέρα Δευτέρα ξεκίνησε να λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας που εδρεύει στο 2ο χλμ Μαυροβούνι – Έδεσσας

έκθεση με τοπικά αγροτικά και παραδοσιακά προϊόντα που παράγονται στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.
Προϊόντα όπως χειροποίητα ζυμαρικά, σάλτσες, τουρσιά, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, χειροποίητοι χαλβάδες, λουκούμια, ταχίνι, λικέρ, κομπόστες, τυροκομικά προϊόντα, κρασιά, τσίπουρα, αποξηραμένα φρούτα εκτίθενται στην έκθεση που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και φροντίδα από το Γεωτεχνικό προσωπικό του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας. Επιπλέον εκτίθενται μελισσοκομικά προϊόντα, σαλιγκάρια, φυσικοί χυμοί, αναψυκτικά, χειροποίητα καλλυντικά με γάλα γαϊδούρας, ιαματικά σαπούνια, βιολογικά εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα εμπλουτισμένα με εκχυλίσματα φρέσκων οργανικών αρωματικών φυτών και βιολογικών φρούτων και λαχανικών καθώς και ελληνικά χειροποίητα πούρα.
Η έκθεση που πρωτίστως έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα θα είναι ανοικτή και επισκέψιμη για το ευρύ κοινό καθ’ όλη την διάρκεια του έτους από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 9:00πμ έως 12:00πμ.
Τέλος, επισημαίνουμε ότι όποιες επιχειρήσεις-οικοτεχνίες-παραγωγοί της Π.Ε. Πέλλας επιθυμούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους (χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση), μπορούν να απευθύνονται στους υπεύθυνους γεωπόνους του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας κ. Μιχάλη Σιδηρόπουλο και κ. Ιωάννη Θεοχαρόπουλο, στο τηλ. 23810 89483.
ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ
Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου