Saturday, 20 April, 2024

Πρώτη ήττα για τον Απόλλωνα – Στο χέρι του η άνοδος

Πρώτη ήττα για τον Απόλλωνα – Στο χέρι του η άνοδος

Την πρώτη του ήττα στα μπαράζ ανόδου Γ΄ Εθνικής γνώρισε ο Απόλλων με 3-1 από τον Κιλκισιακό. Η ομάδα της Κρύας Βρύσης θέλει μόνο νίκη στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την ουραγό της βαθμολογίας Ειρηνούπολη, για να πανηγυρίσει την άνοδο. Σε περίπτωση διαφορετικού αποτελέσματος και νίκης του Κιλκισιακό με τα Μουδανιά, τότε θα είναι αυτοί που θα προβιβαστούν στην Γ΄ Εθνική.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο χωρίς φάσεις στο πρώτο μισάωρο, όμως στο 32΄ ο Μάναλης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 53΄ ο Απόλλων έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σιδηρόπουλος για διαμαρτυρία. Τρία λεπτά αργότερα ο Λογγινίδης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας, όμως ο Γκότσης στο 60΄ μείωσε από κοντά έπειτα από πάσα του Πετρίδη και έβαλε την Κρύα Βρύση ξανά στο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Ντίσιου έψαξαν το γκολ που θα τους έδινε την ισοπαλία και κατ’ επέκταση τη μαθηματική άνοδο, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σκόραραν στο 80΄ με τον Παπαδόπουλου κάνει το 3-1, παίρνοντας παράλληλα το πλεονέκτημα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις σε περίπτωση ισοβαθμίας. Η Κρύα Βρύση θα μπορούσε να έχει αυτή το πάνω χέρι με δεύτερο εκτός έδρας γκολ, όμως το σουτ του Μισαηλίδη στο 93΄ κατέληξε στο δοκάρι.

Η επόμενη και τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαΐου, όπου ο Απόλλων θα υποδεχθεί στην Κρύα Βρύση την Ειρηνούπολη και ο Κιλκισιακός τον Π.Ο. Μουδανιών.

vathmologia1

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου