Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκε η Αναθεωρητική Σχολή Προπονητών στην Έδεσσα

Ολοκληρώθηκε η Αναθεωρητική Σχολή Προπονητών στην Έδεσσα

Τελείωσε στην Έδεσσα, το Σάββατο 16/5 με πλήρη συμμετοχή η Αναθεωρητική Σχολή επέκτασης ισχύς ταυτοτήτων, οι οποίες έχουν καταλυτική ημερομηνία λήξης, σύμφωνα µε τη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ, στις 31-12-2015. Το Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας, γέμισε από τα μέλη του Συνδέσμου από προπονητές άλλων συνδέσμων, αλλά και όλους τους διπλωματούχους προπονητές ποδοσφαίρου της Πέλλας. Συνολικά 45 τεχνικοί παρακολουθούν την Σχολή, από τις 15 έως 16 Μάιου.

Την Αναθεωρητική Σχολή διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Πέλλας υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Πέλλας με ώρα έναρξης στις 8:30 . Από πλευράς ΕΠΟ, εκπαιδευτές της σχολής είναι ο Μιχαήλ Μητροτάσιος και ο Χαράλαμπος Μιχαηλίδης, ενώ παρατηρητής ήταν ο διοικητικός εκπρόσωπος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Πέλλας, Αθανάσιος Τσελεμπής.

Θυμίζουμε ότι υποχρέωση συμμετοχής έχουν όλοι οι προπονητές (µε δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Α΄-Β΄, πιστοποίηση ΟΥΕΦΑ Α΄-Β΄, εξομοιωμένοι καθηγητές φυσικής αγωγής µε ειδικότητα ποδόσφαιρο, προπονητές πριν του έτους 1998 µε δίπλωμα αναθεωρημένο), που έχουν παρακολουθήσει σχολές προπονητών μέχρι 31-12-2012. Όσοι προπονητές παρακολουθήσουν τις εν λόγω αναθεωρητικές σχολές θα έχουν τη δυνατότητα να εκδώσουν ταυτότητα τριετίας (2015-2018) και προφανώς να εργαστούν σε σωματεία.

anatheoritiki-sxoli2

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου