Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Παλικαρίσια νίκη για την Αναγέννηση

Παλικαρίσια νίκη για την Αναγέννηση

Αν και αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο για μισή ώρα, η Αναγέννηση επικράτησε με 1-0 της Θύελλας Φιλώτα στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών.
Αυτή ήταν η πρώτη νίκη με τον Αντώνη Σαπουντζή στον πάγκο, ενώ η ομάδα κράτησε το μηδέν στην άμυνα μετά από το 0-0 κόντρα στον Ακροπόταμο στις 18 Ιανουαρίου.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημα, αλλά την πρώτη μεγάλη φάση την έχασε η Αναγέννηση, όταν στο 10ο λεπτό ο Μπάρμπας έβγαλε τον Καπουσούζη μόνο του μέσα στην περιοχή, όμως το πλασέ του πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αμπατζίδη. Ωστόσο στο 21΄ ο νεαρός επιθετικός της Αναγέννησης άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ και αφού κέρδισε τις κόντρες από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων.

Μάλιστα στο 37΄ θα μπορούσε να πετύχει και το δεύτερο προσωπικό του γκολ όταν έφυγε στην πλάτη της άμυνας, αλλά καθυστέρησε να σουτάρει με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο Μπάμπαρης και να του πάρει τη μπάλα. Στο 43΄ ο Φιλώτας έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε λανθασμένα πέναλτι για χέρι στο τοίχος, έπειτα από εκτέλεση φάουλ. Ο Ζηνόβιος έστησε τη μπάλα στα έντεκα βήματα, αλλά το σουτ του ήταν πολύ κακό και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και έχασαν μια καλή ευκαιρία στο 54΄ με κεφαλιά του Χ. Σιδηρόπουλου, έπειτα από σέντρα του Ζηνόβιου. Στο 61΄ η Αναγέννηση έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο διαιτητής έκρινε πως έπρεπε να δώσει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπίνα, επειδή άργησε να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ στο κέντρο. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα η Θύελλα απειλούσε μόνο από στημένα, ενώ η καλύτερη φάση ήταν με τον Ζαρογιάννη στο 65΄, ο οποίος ανάγκασε τον Κατρατσέα σε μία θεαματική επέμβαση στη γωνία του.

Η Αναγέννηση θα μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη στο 84΄ όταν ο Καρακάσογλου έβγαλε τετ α τετ τον Καραδήμο, αλλά νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Αντώνης Σαπουντζής): Κατρατσέας, Μπίνας, Σιδηρόπουλος, Βασιλειάδης, Τσάβος, Καρασαββίδης (83΄ Καρακάσογλου), Κιόρτσης, Χατζηστεφάνου (73΄ Καραδήμος), Μπάρμπας (63΄ Μπαμπαλής), Καπουσούζης.

Θύελλα Φιλώτα (Νίκος Παπανώτας): Αμπατζίδης, Μουρατίδης, Κόλα, Μπάμπαρης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης, Σιδηρόπουλος Χ. (57΄ Ζαρογιάννης), Χαϊτίδης, Ζηνόβιος, Θεοδουλίδης (46΄ Χαραλαμπίδης), Μαρκόπουλος.

Διαιτητής: Ιωάννης Γκουγκούδης (Σερρών)
Βοηθοί: Βασίλης Καμπούρης, Δημήτρης Γκαϊτατζής (Σερρών)
Παρατηρητής: Απόστολος Αποστολίδης (Κιλκίς)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου