Thursday, 28 March, 2024

Εγκρίθηκε η αλλαγή επωνυμίας του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

Εγκρίθηκε η αλλαγή επωνυμίας του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Λύθηκε και νομικά η επαναφορά της ιστορικής επωνυμίας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ για τον σύλλογό μας, με την οποία θα πρωταγωνιστεί και πάλι παντού !

Αγαπητοί μας φίλοι.

Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν΄ ανακοινώσει στο φίλαθλο κόσμο του νομού, κυρίως δε στους συμπολίτες μας και φίλους του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ότι με την υπ. αριθμ. 34/2014 απόφαση πρακτικού της επιτροπής Κ.Ε.Σ.Γ. το οποίο επικυρώθηκε από την Ε.Γ./Ε.Π.Ο. στις 12/12/2014 εγκρίθηκε η αλλαγή επωνυμίας του Σωματείου μας σε ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ η οποία έχει σταλεί με το υπ. αριθμ. πρωτ. 40812/2014 έγγραφο στην Ε.Π.Σ. Πέλλας.
Ο λόγος της συνέχισης αναγραφής του ονόματος της ομάδας μας ως ΑΚΑΔΗΜΙΑ έχει να κάνει για καθαρά διαδικαστικούς – γραφειοκρατικούς λόγους των υπηρεσιών της Ε.Π.Ο. η οποία θα προχωρήσει στην οριστική αλλαγή στις 30/6/2015 με την λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Έτσι μία χρονοβόρα νομική διαδικασία για την επωνυμία της ομάδα μας, έφτασε αισίως στο τέλος της, διαβεβαιώνοντας τους φίλους του Απόλλωνα ότι πλέον ο σύλλογος μας λειτουργεί μέσα στα πλαίσια ενός σύγχρονου καταστατικού, πλήρως εναρμονισμένο με την ισχύουσα αθλητική νομοθεσία του κράτους και των διεθνών κανονισμών της Ε.Π.Ο. και της FIFA.

Με μηδενικές οικονομικές υποχρεώσεις προς την πολιτεία αλλά και προς τρίτους, σεβόμενοι και αναδεικνύοντας την μεγάλη ιστορία του συλλόγου μας, με γνώμονα την νοικοκυροσύνη, την οργάνωση και την μεθοδική δουλειά σε όλους τους τομείς του, προπάντων όμως με την μεγάλη αγάπη μας για τον σύλλογο, σύμβολο της πόλης μας, σχεδιάζουμε την πορεία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην νέα εποχή του ! Με σύνθημα «ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ» ο «ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ» και πάλι στην θέση που του αξίζει, καλούμε όλους τους φίλους να στελεχώσουν, να γίνουν μέλη και να βοηθήσουν τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ με οποιοδήποτε τρόπο και δυνατότατα έχει ο καθένας. Συμπληρώνοντας φέτος 65 χρόνια ζωής ο ιστορικός μας ΑΠΟΛΛΩΝ, θέλουμε να τα γιορτάσουμε με την επάνοδο του και πάλι στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, όλοι μαζί ενωμένοι.

Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε από βάθους καρδιάς, όλους όσους μέχρι σήμερα μας έχουν βοηθήσει οικονομικά και ηθικά στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει φέτος ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, διαβεβαιώνοντας τους ότι η προσπάθεια μας αυτή συνεχίζεται με μεγαλύτερη διάθεση και προσφορά για την αγαπημένη μας ομάδα.
Με αφορμή και τις άγιες ημέρες που έρχονται το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ εκφράζει τις θερμότερες ευχές του για ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, σε όλα τα σωματεία και τους αθλητικούς παράγοντες του νομού μας, στον κάθε ένα και στην κάθε μία των φίλων της ομάδας μας ξεχωριστά, συνοδευόμενο από προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία για τον καθένα.

Με τιμή το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου