Friday, 19 April, 2024

Ο Γιαννιτσιώτης Δημήτρης Μητώνας στην Εθνική Ομάδα ιππασίας για το Βαλκανικό

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας στη σύνθεση της Εθνικής Ομάδας που θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ιππικής αντοχής

που θα διεξαχθεί στη Ρουμανία στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου έχει συμπεριλάβει και τον ‘’δικό μας’’ Γιαννιτσιώτη Δημήτρη Μητώνα, όπως και τη Γιαννούλα Μητώνα, την αδελφή του.

Λίγο πριν την αναχώρηση, σήμερα ο Δημήτρης καμαρώνει ποζάροντας με το άλογο του, όπου μαζί μετά από σκληρή προπόνηση είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, όπως δήλωσε αποκλειστικά΄στον “Λόγο της Πέλλας” και τη Χριστίνα Κωστογλίδου Παπαδοπούλου. Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στα αδέλφια…Η ανακοίνωση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Ι.:

Συγχαρητήρια στους Έλληνες αθλητές !!!

Το διοικητικό συμβούλιο συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στα Ευρωπαϊκά και Βαλκανικά Πρωταθλήματα 2017, στα ολυμπιακά αθλήματα της Υπερπήδησης Εμποδίων και Ιππικής Δεξιοτεχνίας, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Ιδιαίτερα συγχαίρει τους αθλητές που διακρίθηκαν και κατέκτησαν μετάλλια για την Ελλάδα.

Εθνική Ομάδα Ιππικής Αντοχής

Η τελική σύνθεση της Εθνικής Ομάδας Ιππικής Αντοχής που θα λάβει μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιππικής Αντοχής, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2017 στη Ρουμανία, έχει ως εξής:

Ομάδα:

  1. Σαλονικιός Παντελής – AMIR (IOΠΙ)
  2. Mακρή Χρύσα – GOLDEN VALLEY (ΑΙΚ)
  3. Μητώνα Γιαννούλα – APHRODITI (ΙΟΚΙΛ)
  4. Μητώνας Δημήτριος – KOHEILAN SALAMON P (ΙΟΚΙΛ)
  5. Τσαούσης Ιωάννης – SNOW WHITE (ΚΙΣ)

Ατομικό:

  1. Τρικαλιώτη Ελένη – MORFEY (ΙΠΟΑ)
  2. Δουλγέρης Δημήτριος – ΝΑΟΜΙ (ΙΟΠΙ)

Δείτε περισσότερα για τον Δημήτρη Μητώνα εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου