Thursday, 28 March, 2024

Μαρτυριάρης: Τι να μας πει μετά το ράλι Ακρόπολις! 

Κάποιοι δεν έχουν το Θεό τους. Δεν μπορείς να βοηθήσεις, μην κάνεις και κακό. Ο λόγος για τα αδέσποτα που κάποιους τους ενοχλούν πολύ και δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά παρά να τα ρίχνουν φόλες. Οι πληροφορίες αυτή τη φορά μιλούν για δύο σκυλιά στο κέντρο της πόλης των Γιαννιτσών που συγκεκριμένοι προφανώς απάνθρωποι έριξαν φόλες. Ευτυχώς, τη γλίτωσαν φθηνά, αλλά φωτογραφία δείχνει το ένα αδέσποτο να βγάζει τη φόλα…Ντροπή.

παραπολ.-φωτο-σκυλί

Περιμένουμε βέβαια να δούμε αν θα κινηθούν άμεσα όλες οι δημοτικές αρχές του νομού, όχι μόνο του δήμου Πέλλας, για την επιχορήγηση σχετικά με τις ενέργειες διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, που μάλιστα υπεγράφη από τον Αναπληρωτή Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Β. Αποστόλου, μόλις τη Δευτέρα, και εγκρίθηκε η πίστωση ποσού, ύψους 1.300.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αφορά τη δημιουργία και λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Υπενθυμίζεται ότι οι Δήμοι και οι Σύνδεσμοι Δήμων έχουν την υποχρέωση της περισυλλογής και της διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς, αλλά απ’ ότι βλέπουμε, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…

Γυναίκες εν δράση!

DSC02087
Αν είναι δυνατόν να έχουν προσληφθεί γυναίκες στα πεντάμηνα των δήμων και να αναλαμβάνουν να κάνουν όλη τη… σκληρή δουλειά αντί των αντρών του γκαράζ! Σίγουρα είναι γνωστό ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού σε όλο το δήμο Πέλλας, και οι γυναίκες είναι περισσότερες, ειδικά στα προγράμματα αυτά, όμως θα έπρεπε τυπικά να αναλαμβάνουν τέτοιες εργασίες αρσενικά!

πινακιδα-φλας-φωτο

Δυο δρόμους έχει η ζωή… και με απέκλεισε και από τους δύο! Για να μας πει κάποιος λογικός άνθρωπος ποιοι είναι αυτοί που τοποθετούν τις πινακίδες;

agelades

Να και το κοπάδι με τον μοτοσικλετιστή τσομπάνο! Αν έχεις τύχη διάβαινε που λέει και μια φίλη! Έχουμε πει κι έχουμε γράψει άπειρες φορές για τους δρόμους της Πέλλας, ξέρουμε πλέον κάθε τρύπα και κάθε λακκούβα… και μάλλον έχουν κι ένα σκοπό έτσι όπως το μελέτησα… Οι δήμαρχοι, ο Αντιπεριφερειάρχης και οι βουλευτές που μόνο εκλέγονται και νομίζουμε πως αδιαφορούν, το κάνουν για συγκεκριμένο λόγο! Θέλουν να μας κάνουν όλους να μάθουμε να αποφεύγουμε τόσο καλά τα εμπόδια, ώστε σε λίγα χρόνια να έρθει εδώ και το ράλι Πέλλα! Τι να μας πει μετά το ράλι Ακρόπολις! Οπότε να σου που πετάγεται μπροστά σου ενώ οδηγείς και ένα κοπάδι γελάδια και μοσχάρια, να ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η μοίρα στην Πέλλα!

Πάντως τα είδαμε όλα σ αυτές τις εκλογές. Τον Ιανουάριο του 2015 ο Τσίπρας είπε ότι θα σκίσει τα μνημόνια, με ένα άρθρο θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και πολλά άλλα και ο λαός του έδωσε ποσοστό 36,34 % . Τον Σεπτέμβριο 2015 ενώ έχει ψηφίσει το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο του έδωσε 35,46 % για να εφαρμόσει το μνημόνιο. Τώρα τι να υποθέσω, τον Ιανουάριο έκανε λάθος ο λαός ο «σοφός», ή τον Σεπτέμβριο . Κατά την γνώμη πολύ καλά έπραξε, πολύ σωστά θα έλεγα. Και αυτό το λέω γιατί μήπως ξέρει τι ψήφιζε ; Μήπως τον Ιούλιο για το ΝΑΙ ή το ΌΧΙ ήξερε τι ψήφισε ; Θα μου πείτε τα προηγούμενα χρόνια που ψήφιζε «σωστά» είχε κανένα αποτέλεσμα ; Από το κακό στο χειρότερο. Με λίγα λόγια ο λαός δεν ξέρει τι ψηφίζει.. Και για όλα τα κακά σ αυτόν τον τόπο φταίει αυτός και μόνο αυτός που από το 1974 και μέχρι σήμερα δεν ξέρει τι ψηφίζει. Όσους και να έχει εκλέξει εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων όλοι ι οι άλλοι έβαλλαν και ένα λιθαράκι για την καταστροφή αυτής της χώρας. Από ποιόν να ξεκινήσω από το Τσοβόλα δώστα όλα, από τον Σημίτη με τα μεγάλα έργα και τις μεγάλες μίζες, από τον Καραμανλή με τα μεγάλα ελλείμματα και τα δομημένα ομόλογα, τον Παπανδρέου τον Γεώργιο , λεφτά υπάρχουν και το εικονικό το έλλειμμα το 2009 για να μπούμε στο 1ο μνημόνιο και τέλος από τον σημερινό τον Τσίπρα με το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο. Θα μου πει κάποιος παρέλειψες δυο. Δεν παρέλειψα δυο τυχαία, αλλά πιστεύω ότι κάτι προσπάθησαν να κάνουν όμως δεν τους άφησαν. Και αναφέρομαι στο Κων/νο Μητσοτάκη που το 1990-1993 είχε διαγνώσει την δραματική οικονομική κατάσταση και ήθελε να πάρει σκληρά μέτρα , όμως ο «σοφός» λαός τον έριξε. Το ίδιο έγινε και με τον Σαμαρά, που πιστεύω ότι θα ξεκινούσε η ανάκαμψη , όμως ο λαός δεν ήθελε νέα μέτρα Ενός δις και προτίμησε τα 12,5 δις του Τσίπρα. Για να μην παρεξηγηθώ με κανέναν από αυτούς δεν είχα καλές σχέσεις, με κανέναν από αυτούς δεν ανήκα στην αυλή τους, διότι δεν ανήκω σε καμία αυλή, όμως κάποια πράγματα πρέπι να λέγονται, κάποιες αλήθειες πρέπει να λέγονται. Εύχομαι ο νέος πρωθυπουργός να κάνει όσα υποσχέθηκε και η χώρα μας να αλλάξει όψη. Εμείς όλοι πρέπει να είμαστε δίπλα στην προσπάθεια του πρωθυπουργού μας για ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας. Εύχομαι αυτήν την φορά ο «σοφός» λαός να ψήφισε σωστά.

Η ΓΡΑΒΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΣΟΝΙΟΥ
Πάει το γκαρσόνι για παραγγελία και λέει ο πελάτης:
– “Για να δούμε τι καλό έχετε σήμερα” και μυρίζει την γραβάτα του γκαρσονιού.
– “Μμμμ… λέει ο πελάτης σήμερα έχετε μοσχαράκι κοκκινιστό. Φέρε μου μια μερίδα”.
Το γκαρσόνι απόρησε.
Την άλλη μέρα ο πελάτης ξαναμυρίζει τη γραβάτα του γκαρσονιού και βλέπει πως μαγείρεψαν στιφάδο και παραγγέλνει μια μερίδα.
Την επόμενη μέρα μύρισε τη γραβάτα και παρήγγειλε φασολάκια κλπ.
Το γκαρσόνι τσαντίστηκε και την άλλη μέρα, πριν πάει στο μαγαζί λέει στη γυναίκα του τη Μαρία την ιστορία και αυτή βάζει τη γραβάτα του στο μ…. της και του τη δίνει να τη φορέσει.
Το βράδυ ο πελάτης μυρίζει τη γραβάτα, την ξαναμυρίζει και λέει στο γκαρσόνι: – “Μα καλά τόσο καιρό γιατί δεν μου έλεγες πως είσαι ο άνδρας της Μαρίας;”

Μαρτυριάρης: Τι να μας πει μετά το ράλι Ακρόπολις!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου