Thursday, 28 March, 2024

Μαρτυριάρης: Η ανθρώπινη κακία δεν έχει όρια

Έπεσε και φέτος η αυλαία για την έκθεση της Κρύας Βρύσης. 28η χρονιά, με τη νέα ονομασία δύο χρόνια, ως Pellaagro. Ο κόσμος που παραβρέθηκε ήταν περισσότερο για να περάσει καλά στις ταβέρνες και τα υπαίθρια μαγαζιά που στήθηκαν, παρά για να παρακολουθήσει το Συνέδριο αγροτικής οικονομίας που υλοποιήθηκε για ένα διήμερο. Η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Κρύας Βρύσης, ήταν άδεια, τα καφενεία όμως γεμάτα. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο δήμος Πέλλας. Μήπως θα έπρεπε να σκεφτούν κάποιοι κύριοι ότι πλέον οι καιροί έχουν αλλάξει και να σχεδιάσουν κάτι διαφορετικό με περισσότερο ενδιαφέρον για την επόμενη χρονιά; Γιατί τα ίδια Παντελάκη μου συνέχεια, τόσο παρωχημένα δε λέει… το να αλλάξεις μια ονομασία κι έπειτα να δώσεις τόσο χρήμα σε πανό, διαφημιστικά και να μη γίνεται η σωστή προώθηση… ε, θα ‘πρεπε να σας ταρακουνήσει το γεγονός της άδειας αίθουσας ή του κόσμου που βαρέθηκε τα… περσινά ξινά σταφύλια.

DSC01443

Από τα θετικά που είδαμε στην έκθεση πάντως, ήταν ότι ορισμένοι Τοπικοί Πρόεδροι την… κυνηγούν. Ψάχνονται, βλέπουν, μαθαίνουν για να γίνονται καλύτεροι και να ‘’συλλέγουν’’ εμπειρίες, όπως η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γιαννιτσών Σταυρούλα Γκαδάκη που παραβρέθηκε στα εγκαίνια μετά του συζύγου της Μιχάλη Κουτσουπιά.

DSC01496

Κάνοντας λογοπαίγνιο κάποιος κύριος είπε: ‘’Το όνειρο μου είναι να βγω φωτογραφία με έναν Αντιδήμαρχο’’! Και πραγματοποιήθηκε εις διπλούν!

DSC01497

Από τους δραστήριους δημάρχους που προσπαθούν, παρά τους χαλεπούς καιρούς, να μη μείνουν μόνο στα λόγια, η Κατερίνα Ιγνατιάδου της Σκύδρας και ο Τάκης Γιάννου της Έδεσσας τα λένε και… συμφωνούν, διαφωνώντας!

DSC01508

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέλλας, Νίκος Σαμόπουλος και Νίκος Σκορδής σε ένα τετ α τετ και ψιλή κουβεντούλα, όπως και οι δύο συνυποψήφιοι τελικά, Δ. Σταμενίτης και Σ. Αντωνίου με τον δημοτικό σύμβουλο του δήμου Πέλλας Β. Ξηρό.

Συνεχίζονται οι φόλες στα τετράποδα των Γιαννιτσών και όπως αναφέρει ο συντοπίτης μας Κώστας Κουσινόβαλης, ‘’Η ανθρώπινη κακία δεν έχει όρια. Βρέθηκαν φολιασμένα στην περιοχή του Νοσοκομείου η Ήρα και ο Μάικ 2 εμβολιασμένα και στειρωμένα σκυλιά. Επίσης αναζητείται η Ριάννα που έχει 6 κουταβάκια 2 ημερών. Ακόμη και ο Έκτορας το υιοθετημένο σκυλί του 1ου λυκείου Γιαννιτσών ενώ αγνοούνται άλλα δυο και ποιος ξέρει πόσα ακόμη θα βρεθούν δηλητηριασμένα! Τα κουταβάκια τα πήραμε εμείς και τα ταΐζουμε κάθε 2 ώρες. Όποιος θέλει να βοηθήσει από θέμα γάλατος και ταΐσματος ευπρόσδεκτος.
Ο Μάικ ήταν το σκυλί της περιοχής νοσοκομείου που δημιουργούσε προβλήματα με δαγκώματα και ενώ ο Δήμος Πέλλας δέχτηκε πάνω από 15 καταγγελίες από συμπολίτες μας δεν έπραξε τίποτα, δηλαδή να το περιμαζέψει σε κάποιον χώρο. Η αστυνομία και ο εισαγγελέας είναι υποχρεωμένοι και πρέπει να διερευνήσουν αυτήν την υπόθεση γιατί αυτός που το έκανε θα το ξανακάνει και δεν μπορεί στο έτος 2015 να λύνουμε τα προβλήματά μας κατ’ αυτόν τον τρόπο. Τα ζώα αυτά δεν είχαν καμιά κακία και το μόνο που πρόσφεραν ήταν αγάπη και προστασία σε ορισμένες περιπτώσεις στην γειτονιά μας και το ευχαριστώ τους από εμάς ήταν να πεθάνουν σφαδάζοντας από πόνους στον δρόμο, μόνα τους και αβοήθητα’’.
Η λογική της φόλας είναι όχι μόνο απαράδεκτη και τερατώδης. Αν δε μπορείς να βοηθήσεις, τουλάχιστον μην κάνει και κακό… Πάντως, και φέτος ακούστηκε επίσης για την περιοχή της Κρύας Βρύσης ότι πριν τα εγκαίνια… κάποιοι ‘’έδρασαν’’… Ισχύει;

DSC01980

Ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της ΧΑ Ηλίας Κασιδιάρης βρέθηκε στην Πέλλα και παρά το γεγονός της… τρομοκρατίας των αστυνομικών δυνάμεων που ‘’κυρίευσαν’’ τη γύρω περιοχή, εμείς είδαμε έναν ευγενικό νέο άνθρωπο, γνώστη του πολιτικού και κοινωνικού γίγνεσθαι και με υψηλούς στόχους! Με αέρα νικητή, που όπως είπε ‘’αρχικά ο στόχος είναι η Αντιπολίτευση κι έπειτα η Χρυσή Αυγή να γίνει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας για να μη γίνουμε μειοψηφία μέσα στη χώρα μας και να μπουν οι κλέφτες φυλακή, όπως και να γίνει δήμευση των περιουσιών τους’’.

fwtia

Ο 26χρονος Β. Φώτιας από την Πέλλα ασχολείται με το διάστημα και τους δορυφόρους και πάει για διδάκτορας
Όταν στα 26 σου χρόνια είσαι μηχανικός δορυφόρων και ασχολείσαι ως επιστήμονας με το διάστημα αναμφίβολα η διαιτησία έχει να περιμένει πράγματα από σένα! Όλα αυτά αφορούν τον διαιτητή από την Πέλλα Βασίλη Φώτια που ανέβηκε στην φουτμπόλ Λιγκ και με την παρουσία του δείχνει ότι το επίπεδο γνώσεων της νέας γενιάς των ρέφερυς είναι αρκετά υψηλό.

Μαρτυριάρης: Η ανθρώπινη κακία δεν έχει όρια

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου