Thursday, 28 March, 2024

Το συγκινητικό μήνυμα του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του

«Μεγάλο το κενό σου. Κανείς δεν μπορεί να σε φτάσει. Σήμερα λοιπόν είναι η μέρα σου. Τα γενέθλια σου», έγραψε ο Γιάννης Βαρδής σε ανάρτησή του στο Facebook
Τέσσερα χρόνια χρόνια έχουν περάσει από τον χαμό του Αντώνη Βαρδή. Σαν σήμερα θα ήταν τα γενέθλιά του και ο γιος του, Γιάννης συγκινεί με τα λόγια που έγραψε στα social media, εκφράζοντας τη θλίψη του για την απουσία του πατέρα του.
«Αυτός είναι ο άνθρωπος μου. Η αδυναμία μου, η μεγαλύτερη μου αγάπη. Λείπεις μπαμπά πάρα πολύ. Κάθε μέρα και κάθε στιγμή και η απώλεια σου μεγάλη και σε συναισθηματικό αλλά και σε μουσικό επίπεδο. Μεγάλο το κενό σου. Κανείς δεν μπορεί να σε φτάσει. Σήμερα λοιπόν είναι η μέρα σου. Τα γενέθλια σου. Εύχομαι εκεί που βρίσκεσαι να είσαι καλά αν και ξέρω πόσο θα ήθελες να είσαι εδώ μαζί μας και ας ακούγεται εγωιστικό αυτό. Ίσως και να είσαι εδώ. Σε κουβαλάω μέσα μου, στα σπλάχνα μου στο μυαλό μου στο αίμα μου. Θα είμαι εδώ για να κάνω όσα ήθελες και όσα είχες πει και εγώ και όσοι σ’ αγαπάνε. Χρονιά σου πολλά!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρδής.
proto thema

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου