Tuesday, 16 April, 2024

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 30-3-2017

Ημερήσιες Προβλέψεις Ερωτοτροπίας Ζωδίων 30-3-2017

ΚριόςΜην εκπλαγείτε αν όλα τα είδη των εμποδίων εμφανίζονται στο δρόμο σας. Θα πρέπει να συγκεντρώσετε τη δύναμή σας και να προχωρήσετε, και ποιος καλύτερος τρόπος να το κάνετε αυτό από ό, τι να σας βοηθήσει κάποιος, ειδικά αν αυτός ο κάποιοσ είναι χαριτωμένος.

Ταύρος

Αναζητήστε ενίσχυση από τους άλλους σήμερα. Είναι δύσκολο να παραδεχτείτε ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την περιστασιακή χείρα βοηθείας, αλλά να πάρετε μια ευκαιρία.

Δίδυμοι

Περιμένετε μέχρι την κατάλληλη στιγμή για να παραδώσετε την πειστική ρητορική σας και να απολαύστε την πληθώρα ιδεών που έχετε αυτή τη στιγμή, αλλά μην μιλήστε ακόμα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας σε μια συνεκτική αφήγηση.

Καρκίνος

Τι έχετε πάθει με την αφηρημάδα τον τελευταίο καιρό; Ή, το πιο σημαντικό, δεν είναι «τι» ευθύνεται, αλλά «ποιος». Βάλτε αυτά τα όνειρα σε δράση, και να κινείστε μεθοδικά.

Λέων

Λαμβάνετε υπόψη μια μεγάλη αλλαγή, σε μια σχέση ή κάτι άλλο, όπως μια συμφωνία; Πάρτε το χρόνο σας για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι παίρνετε. Ακόμη και κάτι φαινομενικά σίγουρο μπορεί να μετατραπεί σε κάτι άλλο.

Παρθένος

Το μόνο είδος της προόδου που θα κάνετε είναι ψυχική, οπότε ξεχάστε πιο απτά επιτεύγματα προς το παρόν . Εστιάστε στη σαφήνεια, και να εγκαταλείψετε την απόκτηση κάθε μετρήσιμου ρυθμού.

Ζυγός

Εάν αισθάνεστε ότι κολλήσατε στη ρουτίνα σας, κάποια καινοτόμος σκέψη θα μπορούσε να είναι αυτό που χρειάζεται για να σας βγάλει από αυτό το απογοητευτικό τέλμα. Δεν χρειάζεται να ανακαλύψετε τον τροχό, αλλά λίγη δημιουργικότητα μπορεί να σας πάει πολύ μακριά.

Σκορπιός

Είστε ευφάνταστοι σήμερα, αλλά το κεφάλι σας στα σύννεφα, που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεχάσετε αυτό που προσπαθείτε να επιτύχετε.

Τοξότης

Ανακατέψτε δύο μέρη δημιουργικότητας, αφενός, το ρομαντισμό και ένα μέρος του πάθους. Αυτό το παράξενο νέο ρόφημα της εφεύρεσης και καινοτομίας είναι ηλεκτρισμένο για σας και για όλους γύρω σας.

Αιγόκερως

Η αξιοπιστία της υπογραφή σας θα είναι στη διάθεση τους σήμερα, και άλλοι θα μπορούσαν να βρουν τη συμπονετική πλευρά σας πολύ ελκυστική. Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες μπορούν πάντα να υπολογίζουν σε σας για να κάνουν το σωστό.

Υδροχόος

Αν η απλή πειθαρχία δεν λειτουργεί, δοκιμάστε μια δημιουργική προσέγγιση για την συγκράτηση του κόστους. Δεν είστε έξω από το δάσος ακόμα, τουλάχιστον σε ό, τι αφορά τις οικονομικές και δημοσιονομικές του κόσμους σας, ούτε κατά διάνοια .

Ιχθύς

Αν αναρωτιέστε γιατί οι άλλοι αντιδρούν έτσι, έχουν τυφλωθεί από όλα τα χαρίσματα και την εμπιστοσύνη που ακτινοβολείτε. Για άλλη μια φορά, είστε γεμάτοι δημιουργικότητα.

OROSKOPOS.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου