Friday, 19 April, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 9/11 έως 15/11

ΚΡΙΟΣ: Το ζητούμενό σου αυτήν την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τετάρτη στον Σκορπιό και τον κυβερνήτη σου Άρη να κάνει την είσοδό του την επόμενη μέρα στο Ζυγό, θα είναι να κρατήσεις τις ισορροπίες σου στις συναισθηματικές σου σχέσεις. Για αυτό λοιπόν, εσύ κάνε υπομονή, παρά την εγωιστική στάση του συντρόφου σου, γιατί μόνο με την κατανόηση θα καταφέρεις να διατηρήσεις τη σχέση σου σε ικανοποιητικά επίπεδα. Η έμφυτή σου αφέλεια σε κάνει λίγο “θύμα” και αυτό πρέπει να το προσέξεις και να το αποτρέψεις άμεσα. Για να καταφέρεις να επιτύχεις την πολυπόθητη ισορροπία που έχεις ανάγκη, θα πρέπει να κάνεις πράξη σε όλους τους τομείς της ζωής σου το “δούναι και λαβείν”, που πρέπει να επικρατεί στις σχέσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Μία παράξενη εβδομάδα μόλις ξεκινάει για το ζώδιό σου. Από τη Δευτέρα κιόλας, θα νιώσεις έντονα ότι κάτι δεν πάει καλά και τα πράγματα δεν προχωρούν στους ρυθμούς που θα ήθελες. Όλα γύρω σου θα σου φταίνε και θα τα βάζεις με όλους. Λόγω των επιρροών που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα στο Σκορπιό την Τετάρτη, πολλές θα είναι οι αντιφάσεις σε λόγια, οι ασυνέπειες στα ραντεβού σου, τα πείσματα, οι διαπληκτισμοί, ενώ όλα και όλοι θα σου φταίνε. Ωστόσο, θα αισθάνεσαι ότι έχεις δίκιο και θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να το αποδείξεις. Η συνέπειά σου θα ανταμειφθεί και ο λόγος σου θα έχει ιδιαίτερη βαρύτητα. Με την υπομονή και τη θετική σκέψη, όλα θα ξεπεραστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια εβδομάδα γεμάτη δουλειά θα είναι αυτή για εσένα. Άλλες φορές θα χρειάζεται να δουλέψεις υπερωρίες, άλλες φορές το σπίτι θα είναι ανάστατο και θα κληθείς να το νοικοκυρέψεις και πολλές θα είναι οι στιγμές που θα σου ζητείται να πάρεις θέση απέναντι σε υποθέσεις που δεν σου είναι καθόλου ευχάριστες. Ευτυχώς που εσύ τη δουλειά δεν την φοβάσαι, ενώ η διπλωματική σου συμπεριφορά και δεξιότητα βρίσκεται στα φόρτε της με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στο Ζυγό την Πέμπτη και να σε επηρεάζει θετικά. Στα αισθηματικά σου, άφησε τους άλλους να ακολουθούν τους δικούς σου ρυθμούς και μην πέσεις στην παγίδα να τους ακολουθήσεις εσύ. Καλύτερα να εκμεταλλευτείς τον ελεύθερο χρόνο σου αναζητώντας τρόπους για ξεκούραση και ηρεμία, που τόσο πολύ έχεις ανάγκη τώρα που ο κυβερνήτης σου Ερμής κινείται στο Σκορπιό και σε μπερδεύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πολλές συναντήσεις και πολλές συζητήσεις θα δημιουργήσουν ευχάριστη ατμόσφαιρα αυτήν την εβδομάδα στο χώρο της εργασίας σου. Ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδας, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, οι ευκαιρίες για επιτυχία θα είναι πολλές. Παραμέρισε λοιπόν τους εγωισμούς και άδραξε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, είτε για να διεκδικήσεις μια προαγωγή, είτε ακόμη και για να αλλάξεις δουλειά. Εμπιστεύσου τις δυνάμεις σου και μην ακούσεις κανέναν σχετικά με το επαγγελματικό σου μέλλον, όσο κι αν αυτό σου φαίνεται ριψοκίνδυνο. Δώσε βάση μόνο στο ένστικτό σου και αυτό θα σε αποζημιώσει. Στα αισθηματικά σου η κατάσταση φαίνεται πως πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αρκεί να διατηρήσεις τη στοργική συμπεριφορά απέναντι στο σύντροφό σου.

ΛΕΩΝ: Οι συχνές εναλλαγές διαθέσεων των ανθρώπων που σε περιβάλλουν θα σε κουράσουν ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα και δεν θα ξέρεις πλέον ποιους να υποστηρίξεις και ποιους όχι. Ίσως όμως βάζεις μάταια τον εαυτό σου σε αυτήν τη διαδικασία, γιατί αυτό που θα διαπιστώσεις είναι ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, όσο κι αν εσύ προσπαθείς. Δέξου τους ως έχουν και μην πάρεις θέση υπέρ καμίας πλευράς. Οι μέρες, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Σκορπιό την Τετάρτη, ενδείκνυνται για να αφοσιωθείς στους προσωπικούς σου στόχους και να αδράξεις τις ευκαιρίες για αύξηση των οικονομικών σου απολαβών, παρόλη την οικονομική κρίση. Άλλωστε, για να ικανοποιήσεις την ανάγκη σου για ψυχική ισορροπία χρειάζεται να δράσεις ανεξάρτητα από το περιβάλλον σου. Η μοναχική πορεία είναι αυτή που τώρα μπορεί να σε οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι διαφορές που έχεις με τους συνεργάτες σου θα σε κάνουν να προβληματιστείς για τη στάση που πρέπει να κρατήσεις τώρα στον επαγγελματικό σου τομέα. Αν σκεφτείς λογικά και φερθείς έξυπνα, είναι σίγουρο ότι η αναγνώριση της δουλειάς σου από τους ανωτέρους σου δεν είναι μακριά. Η ψυχολογία σου θα επηρεαστεί αρνητικά από κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις που σε περιμένουν στον εργασιακό σου χώρο, οι οποίες αφορούν σε άτομα που εκτιμάς και συμπαθείς. Δες την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και μην αφήνεις το συναίσθημα να επηρεάσει τη συμπεριφορά σου απέναντι σε αυτούς, που στο παρελθόν σε έχουν στηρίξει. Στα αισθηματικά, οι καταστάσεις φαίνεται πως δεν θα ξεκαθαρίσουν ούτε αυτές τις ημέρες, μιας και η νέα θέση του Άρη στο Ζυγό από την Πέμπτη και μετά, το μόνο που θα καταφέρει θα είναι κάνει ιδιαίτερα φειδωλό στις εκδηλώσεις του το ταίρι σου. Υπομονή!

ΖΥΓΟΣ: Η επιμονή σου και τα σχέδια με προοπτική είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν στην καταξίωση αυτήν την εβδομάδα. Άφησε στην άκρη τις κριτικές για τον τρόπο σκέψης και δράσης των ατόμων του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος και ασχολήσου αποκλειστικά με τους προσωπικούς σου στόχους, η επίτευξη των οποίων θα σε αναδείξει και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Την Τετάρτη, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, πρόσεξε την αστάθεια και την επιπολαιότητα κάποιων, που θα θελήσουν να σου φέρουν εμπόδια. Καλό θα είναι να ξεκόψεις μια και καλή την ανάμειξή τους στη δική σου δουλειά και να μην ασχοληθείς παραπάνω μαζί τους. Στα αισθηματικά σου, το πλανητικό σκηνικό θα σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να γίνεις πιο δύσπιστη στα λόγια του συντρόφου σου, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αρνητική ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Σε καμία περίπτωση μην ξεστομίσεις όλα όσα σκέφτεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτήν την εβδομάδα ο τομέας που θα είναι περισσότερο τονισμένος για εσένα είναι ο αισθηματικός. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου την Τετάρτη, θα διαπιστώσεις ότι η ερωτική σου σχέση χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος και η έλξη που αισθάνεται το ταίρι σου για εσένα θα σε γεμίσει χαρά και ενθουσιασμό. Ο άνθρωπός σου τώρα σε καταλαβαίνει απόλυτα και ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου στο μέγιστο βαθμό. Από την άλλη, οι φιλικές σου σχέσεις σε γεμίζουν ασφάλεια και ζεις σπάνιες στιγμές, χωρίς μουρμούρα και παράπονα. Στα επαγγελματικά σου, θα βρίσκεσαι σε ετοιμότητα και έτσι θα προλάβεις κάποιες καταστάσεις πριν πάρουν το λάθος δρόμο. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη, θα είναι εύκολο τώρα να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των πραγμάτων που συμβαίνουν και να μην αφήνεις κανέναν εχθρό ή ανταγωνιστή να εισβάλει στο δικό σου πεδίο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα μέσα της εβδομάδας πρόσεξε ιδιαίτερα γιατί θα βρεθείς μπροστά σε ανατροπές και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα διπλωματική και ετοιμόλογη, ώστε να καταφέρεις να τις ξεπεράσεις. Μια συνεργασία σου, που ενώ είχε τις καλύτερες προϋποθέσεις για να σου αποφέρει κέρδη και να σε αναδείξει επαγγελματικά, τώρα φαίνεται ότι βυθίζεται στην απληστία προσώπων που δεν υποψιαζόσουν. Πάρε λοιπόν το χρόνο σου για να αξιολογήσεις και να κρίνεις με πιο καθαρό μυαλό τα όσα συμβαίνουν, χωρίς να παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου. Μη επιτρέψεις σε κάποια άτομα που σου έχουν κάνει κακό στο παρελθόν, να εισβάλουν ξανά στη ζωή σου. Θα το μετανιώσεις! Αισθηματικά, φαίνεται πως η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού έχει αυξήσει τη λίμπιντο και ο σύντροφός σου είναι έτοιμος να υποταχθεί στις επιθυμίες σου. Απόλαυσέ το.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μία εβδομάδα με πολλά σκαμπανεβάσματα σε ερωτικό και σε επαγγελματικό επίπεδο θα είναι η τρέχουσα για σένα. Μπορεί ο Άρης να εξακολουθεί να κινείται στην Παρθένο μέχρι την Πέμπτη και να διευκολύνει τις επικοινωνίες σου σε επαγγελματικό επίπεδο, κλείνοντας τώρα τις συμφωνίες που καιρό έχεις βάλει στο μάτι, από την άλλη όμως θα υπάρξουν πολλοί αντίζηλοι και ανταγωνιστές που θα προσπαθήσουν με δόλιους τρόπους να σου φέρουν εμπόδια και να σου δημιουργήσουν καθυστερήσεις. Λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στο Σκορπιό την Τετάρτη, καλό είναι να παραμείνεις καχύποπτη ακόμη και σε άτομα που σου έχουν αποδείξει την εχεμύθεια τους, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η εβδομάδα αυτή, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Σκορπιό την Τετάρτη, θα είναι ευνοϊκή για εσένα. Θα καταφέρεις να βάλεις ένα πρόγραμμα στις δραστηριότητές σου και να κλείσεις όσες τυχόν εκκρεμότητες έχεις αμελήσει εδώ και καιρό. Αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις μόνη σου, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από κάποιο δικό σου άτομο, ώστε να μπορέσεις να φανείς συνεπής και να μην τα παρατήσεις για ακόμη μια φορά μπροστά στο πρώτο εμπόδιο. Θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, αν αποδείξεις στους ανωτέρους σου την αποτελεσματικότητά σου. Φρόντισε να μην αφήσεις αυτές τις ημέρες να πάνε χαμένες και στρώσου στη δουλειά, ακόμη κι αν αυτό έχει αντίκτυπο στις αισθηματικές σου σχέσεις. Αυτό που προέχει είναι να εξασφαλίσεις πρώτα τα οικονομικά σου.

ΙΧΘΕΙΣ: Όλο και καλύτερα θα πηγαίνουν τα πράγματα στη ζωή σου από εδώ και στο εξής. Η ζωή σου και αυτήν την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο Σκορπιό, θα παρουσιάσει ενδιαφέρον και εσύ θα απολαύσεις τις θετικές τάσεις και αλλαγές που θα εμφανιστούν. Ωστόσο, μην αφεθείς στην καλή σου τύχη. Να είσαι προσεκτική και μην χαλαρώνεις τόσο πολύ, τώρα που ο Ερμής κινείται στο Σκορπιό και σε επηρεάζει, γιατί μπορεί να εμφανιστούν μπερδέματα και αλλαγές που θα αναστατώσουν την επαγγελματική σου ζωή και ίσως λίγο σε αποδιοργανώσουν και σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Επίσης, απόφυγε νομικές ή δικαστικές υποθέσεις που θα ζητήσουν λύσεις και ανάβαλε προς το παρόν αποφάσεις. Στα αισθηματικά σου διανύεις μία… άνοιξη μέσα στο φθινόπωρο, γι’ αυτό χαμογέλασε στην καλή σου τύχη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου