Thursday, 28 March, 2024

Δήλωση της Θ. Τζάκρη για τις εκλογές – ευχαριστήριο μήνυμα προς τους πολίτες της Πέλλας

Δήλωση της Θ. Τζάκρη για τις εκλογές – ευχαριστήριο μήνυμα προς τους πολίτες της Πέλλας

Με την ψήφο του στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο ελληνικός λαός έδωσε μια ηχηρή απάντηση εθνικής αξιοπρέπειας και σθένους ενάντια σε όλες τις εγχώριες και ξένες δυνάμεις που επιδίωξαν υπό το καθεστώς του φόβου να υφαρπάξουν την ψήφο του. Ο ελληνικός λαός απέδειξε ότι γνωρίζει. Γνωρίζει το πραγματικό του συμφέρον. Γνωρίζει τα εμπόδια και την ιστορική σημασία της μάχης που όλοι μας έχουμε μπροστά μας. Απέδειξε όμως ότι είναι έτοιμος για μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα.
Η νέα Κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξει την αλλαγή παντού. Θα διεκδικήσει την επίλυση του τεράστιου εθνικού μας προβλήματος του χρέους. Θα συγκρουστεί με τα συμφέροντα της διαπλοκής και της διαφθοράς που απομυζούν επί δεκαετίες την οικονομία και χειραγωγούν την κοινωνία μας. Θα κερδίσει την μάχη της ανάσχεσης της ανθρωπιστικής κρίσης και την επιστροφή σε ρυθμούς όχι μόνο οικονομικής, αλλά και κοινωνικής ανάπτυξης. Θα ενισχύσει τους βασικούς πυλώνες της Δημοκρατίας μας, των θεσμών, που τρώθηκαν από τις αήθεις παρεμβάσεις και την χειραγώγηση της παρελθούσας συγκυβέρνησης.
Η νέα Κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ θα αντιμετωπίσει όλες τις ιστορικές προκλήσεις προς όφελος των πολλών, καθιστώντας την χώρα δυνατή ξανά εντός της Ενωμένης Ευρώπης και της ζώνης του ευρώ.
Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μου στην Πέλλα για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε μαζί και θα συνεχίσουμε να δίνουμε από το δικό μας μετερίζι. Μαζί θα προσχωρήσουμε και στον δρόμο της εθνικής ανάτασης. Μαζί θα δώσουμε ξανά τους αγώνες για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας.-

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου