Thursday, 28 March, 2024

Σύλληψη 44χρονου με ηρωίνη

Συνελήφθη την Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης

Ασφάλειας Σερρών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 44χρονος, διότι εντοπίστηκε να εισάγει στη χώρα και να μεταφέρει με όχημα:
• 2 συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 20,7 γραμμαρίων,
• 1 συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης,
• το χρηματικό ποσό των 820 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών και
• 1 κινητό τηλέφωνο, το οποίο χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.
Επιπλέον διαπιστώθηκε να κατέχει στην οικία του ποσότητα κάνναβης βάρους 18 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε όπως και το παραπάνω όχημα.
Χθες (12 Απριλίου 2019) τα ξημερώματα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, εντοπίσθηκε όχημα σε περιοχή του Κιλκίς, ο οδηγός του οποίου αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. Το όχημα εντοπίσθηκε άμεσα ακινητοποιημένο σε περιοχή των Σερρών και διαπιστώθηκε ότι μετέφερε 8 αλλοδαπούς με σκοπό τη διευκόλυνση της παράνομης εξόδου τους από τη χώρα. Το παραπάνω όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και κατασχέθηκε, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου