Thursday, 28 March, 2024

Σέρρες: Εξιχνιάστηκαν οι κλοπές στην λαϊκή αγορά των Σερρών

Σέρρες: Εξιχνιάστηκαν οι κλοπές στην λαϊκή αγορά των Σερρών

Εξιχνιάστηκαν έπειτα από την επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο περιπτώσεις κλοπών, που έλαβαν χώρα σε λαϊκή αγορά των Σερρών.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 71χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και για παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (02-06-2015) σε λαϊκή αγορά των Σερρών ο παραπάνω άντρας εκμεταλλευόμενος σχετικό συνωστισμό, αφαίρεσε μέσα από τις τσάντες δύο γυναικών ηλικίας 61 και 70 ετών, τα πορτοφόλια τους που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε ο 71χρονος και συνελήφθη.

Επίσης, από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς ενέχεται σε άλλη μία περίπτωση κλοπής.

Συγκεκριμένα μεσημεριανές ώρες της 05-05-2015 από περίπτερο στις Σέρρες, αφαίρεσε από την τσάντα της 56χρονης ιδιοκτήτριας, το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Στην κατοχή του 71χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το πορτοφόλι της 61χρονης χωρίς περιεχόμενο, το οποίο και της αποδόθηκε, καθώς και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ ως προερχόμενο από κλοπές.

Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν, ο συλληφθείς έχει απασχολήσει για παρόμοια αδικήματα στις χώρες της Γερμανίας, Ιταλίας και Γαλλίας.

Επιπλέον για τον 71χρονο αλλοδαπό ίσχυε το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στην ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου