Thursday, 28 March, 2024

Ο Ιαβέρης δίνει το νεφρό του στον γιο του και του χαρίζει για δεύτερη φορά ζωή

Μεγαλείο ψυχής από τον Σεφερλή – Διέκοψε την παράστασή του για να συνοδέψει στην αίθουσα παιδί ΑμεΑ 943 «Αυτό που συμβαίνει είναι το αυτονόητο»

λέει στην εκπομπή “Μαζί σου” και την Τατιάνα Στεφανίδου ο θρυλικός Ιαβέρης για αυτό που κάνει για το γιο του. Θα του δώσει για δεύτερη φορά ζωή δίνοντας του το νεφρό του και επιβεβαιώνοντας έτσι την πατρική αγάπη που δεν γνωρίζει όρια. Οι δυο τους άλλωστε έχουν μια πάρα πολύ δυνατή σχέση. Έχουν διαπρέψει και οι δύο επί σειρά ετών στους αγώνες αυτοκινήτων. Το όνομά τους έχει γίνει συνώνυμο της ασφαλούς οδήγησης, Ιαβέρης και Ιαβέρης junior.
Ο Τάσος και ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος, μπαμπάς και γιος, δίπλα δίπλα πάντα. Από τότε που ο Κωνσταντίνος ήταν ακόμα παιδί μέχρι και σήμερα που περνά τη μεγαλύτερη δοκιμασία με την υγεία του. Όλα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο του 2014. Μια αδιαθεσία οδήγησε τον Κωνσταντίνο στο νοσοκομείο όπου μετά από μια σειρά εξετάσεων μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα. Οι γιατροί του ανακοινώνουν ότι είναι νεφροπαθής και μάλιστα τελικού σταδίου. Άρχισε να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο και μάλιστα 3 φορές κόντεψε να χάσει τη ζωή του. Πλέον υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση τακτικά και η οικογένειά του προσφέρθηκε να τον βοηθήσουν δίνοντας μόσχευμα. Ο πατέρας του είναι συμβατός δότης και σύντομα θα γίνει η επέμβαση που θα αλλάξει τη ζωή του Κωνσταντίνου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=fo_cF4f7Uw0
tlife.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου