Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Νέες εξελίξεις για το έγκλημα στη Ρόδο: Βρήκαν το φονικό σίδερο

Νέες εξελίξεις για την υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Βρήκαν το φονικό σίδερο και τα ρούχα της φοιτήτριας κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της.

Την ώρα που οι αποκλύψεις για τη στυγερή δολοφονία έχουν πάρει τη μορφή ντόμινο, οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Κατηγορούμενοι είναι ένας 19χρονος Αλβανός και ένας 21χρονος Ροδίτης, οι οποίοι μέχρι στιγμής κάνουν «μπαλάκι» τις ευθύνες ο ένας στον άλλο..

Σύμφωνα με την dimokratiki μετά από κατευθύνσεις που έδωσε απολογούμενος ο Αλβανός, οι ερευνητές κατόρθωσαν και βρήκαν με την συνδρομή δυτών του λιμενικού σώματος κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της 21χρονης, τα ρούχα που φορούσε, πλην του εσωρούχου της αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να της επιφέρουν τραύμα στο πρόσωπο εντός της εξοχικής κατοικίας.

Η φοιτήτρια με τον 19χρονο κατηγορούμενο, τη στιγμή που συναντήθηκαν έξω από το σπίτι της το μοιραίο βράδυ
Οι ερευνητές έχουν στην κυριολεξία σαρώσει την εξοχική κατοικία για να συλλέξουν ευρήματα από αίμα και βιολογικό υλικό ως και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.

Μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λαπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αλλά και σερβιέτες που φέρουν πρόσφατα ίχνη με αποτέλεσμα να εικάζεται ότι το θύμα περνούσε έμμηνο ρύση. Προς τούτο φέρονται να συνηγορούν και χάπια που βρέθηκαν σε εμφανές σημείο της οικίας της. Ολα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε επίπεδο ελέγχου του υπολογιστή της θα επιχειρηθεί από τους ίδιους ερευνητές να ξεκλειδώσουν τον λογαριασμό της στο Facebook και πολύ πιθανότατα και ακόμη έναν λογαριασμό της στην εφαρμογή Tinder που φέρεται από καταθέσεις να χρησιμοποιούσε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου